carp spirit are acest avantaj
Carp Spirit QR Pill Pack
http://www.totalfishing.ro/carp-spirit- ... 63151.html

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Radu Vasilescu scrie:Pentru Solar, exista adaptori pentru sistem goalpost, dar, deja incepi sa te apropii de pretul unui rod pod...merlin21 scrie:Cei de la chub sunt foarte ok. Mai ok decat cei de la solar. La fel de buni sunt si cei de la carp spirit.
Mai sunt buni si century sau jag.
Ideea e ca oricum ai face sa nu folosesti buzzbarii doar cu un pichet, mereu o sa ai probleme pt ca ti se vor desfileta. Cel mai ok e sa folosesti buzzbarii in stil goal post, adica 2 picheti pt un buzzbar. Problema este ca unii picheti nu se pot folosi asa, cum sunt cei de la solar sau jag, ca sa ii folosesti cu 2 picheti ai nevoie de adaptori.
Eu am renuntat la buzzbari si acum pt 4 lansete folosesc 8 picheti.
Trebuie sa mai iei in calcul ca pt pescuitul pe ponton ai nevoie de adaptori de ponton. Cei de la chub sunt foarte buni.
Totusi, e o problema atat de mare cu desfiletatul buzzbarului de pe pichet? Eu as fi vrut sa inlocuiesc rodpodul cu 4 posturi cu doi picheti si buzzbar de 2. Pentru 4 posturi cu picheti separati am deja, unii simpli, nu stiu ce firma, dar mi-ar fi placut Solar P1 pentru 2x2.merlin21 scrie:Radu Vasilescu scrie:Pentru Solar, exista adaptori pentru sistem goalpost, dar, deja incepi sa te apropii de pretul unui rod pod...merlin21 scrie:Cei de la chub sunt foarte ok. Mai ok decat cei de la solar. La fel de buni sunt si cei de la carp spirit.
Mai sunt buni si century sau jag.
Ideea e ca oricum ai face sa nu folosesti buzzbarii doar cu un pichet, mereu o sa ai probleme pt ca ti se vor desfileta. Cel mai ok e sa folosesti buzzbarii in stil goal post, adica 2 picheti pt un buzzbar. Problema este ca unii picheti nu se pot folosi asa, cum sunt cei de la solar sau jag, ca sa ii folosesti cu 2 picheti ai nevoie de adaptori.
Eu am renuntat la buzzbari si acum pt 4 lansete folosesc 8 picheti.
Trebuie sa mai iei in calcul ca pt pescuitul pe ponton ai nevoie de adaptori de ponton. Cei de la chub sunt foarte buni.
Stiu ca exista, am si avut. Sunt buni dar sunt sisteme mai bune. Si cam toate firmele au adaptori pt goalpost in oferta.
Pretul unui sistem de picheti uneori depaseste valoarea unui rod pod. Trecerea la picheti nu o faci pt ca vrei mai ieftin, o faci pt ca vrei mai stabil, mai compact si mai usor.
Am 2 Sky-Pod-uri, din 2007, și vreau să iau, și, picheți, să țin Sky-Pod-urile, doar, pentru ponton.raduleonard scrie: ↑Lun Aug 26, 2019 8:21Pai dc te chinui cu stabilizatori si etc. i’ati un rodpod cat mai compact. Sunt multe optiuni. Fox, jag, r.a.d, fmt etc. principiul e acelasi...picheti tip goalpost dar ai o baza pe care o poti monta pe toate tipurile de teren Nu m-am hotărât, încă, dacă aleg 8 picheți, independenți, sau, 4 picheți cu 4 buzz bar.
Sent from my iPhone using Tapatalk