andrei vladeanu scrie:
??
nu ar trebui ca tinerii sa stie ca cine colporteaza asemenea baliverne este un jegos?

Moderator: gor965
andrei vladeanu scrie:
??
nu ar trebui ca tinerii sa stie ca cine colporteaza asemenea baliverne este un jegos?
andrei vladeanu scrie: replica mea ramane aceeasi. un jegos.
La fel ca la orice competitie privata din Romania cu mentiunea ca tarile participante trebuie obligatoriu sa fie afiliate la CIPS-FIPS ,care este o asociatie formata din mai multe asociatii [la fel ca AGVPS ,APCR ,LIGA DE CRAP ,FNPSR,si probabil ca mai sunt .]Dan Badarcea scrie:@cornel serbu
stau si ma intreb si jur ca nu gasesc raspunsul!
sincer, astept sa ma luminezi tot tu cornele![]()
![]()
Dane ,daca i-mi permiti te rog frumos ,poate te luminez eu .
1.cum dracu ai infiintat o liga de pescuit sportiv,daca obiectul muncii(pescuitul)nu este recunoscut ca sport?
Pescuitul sportiv nu este recunoscut ca sport .El functioneaza si se incadreaza la obiectul muncii al ''ASOCIATIILOR SI FUNDATIILOR ,AVAND O HOTARARE JUDECATOREASCA DE FUNCTIONARE -NON PROFIT .ORICE RAMURA SPORTIVA DIN ROMANIA CARE TINDE SPRE PROFESIONALISM TREBUIE RECUNOSCUTA DE CATRE AGENTIA NATIONALA DE SPORT ,VOR FI CLUBURI PROFESIONISTE ,VOR AVEA CONTRACTE CLARE CU SPORTIVII ,SPORTIVII VOR FI REMUNERATI PE BAZA CONTRACTULUI ,FEDERATIA ,SAU APCR ,SAU LIGA [indiferent de denumire ]VA PRIMII O SUMA DIN BUGETUL ALOCAT ANS-ULUI IN FUNCTIE DE IMPORTANTA SAU REZULTATELE OBTINUTE .
ROMANIA NU ARE O GRUPARE CARE ESTE RECUNOSCUTA DE ANS ,NU TOATE CLUBURILE SAU ASOCIATIILE INFIINTATE AU C.I.S[CARNET DE IDENTITATE SPORTIVA ]LUCRU ABSOLUT OBLIGATORIU PENTRU A FI RECUNOSCUT .
Mai mult decat atat ,legea sporturilor prevede expres ca ''PENTRU A FI RECUNOSCUTA DE ANS ,NOUA ASOCIATIE [FEDERATIE ,LIGA ]TREBUIE SA CUPRINDA MINIM 10 CLUBURI DIN MINIM 5 JUDETE .
2.cum organizezi si desfasori activitati de pescuit sportiv daca pescuitul nu este sport?
Pe principiul Campionatului Interscolar ,Daciada ,Balcaniada ,Cupa Armatelor Prietene ,Pe o bere in curtea scolii ,Cupa Satelor ........etc .
3.cum participi la competitii sportive interne si internationale cu un sport care nu este sport?
@.exemplele pot continua.
In Romania exista anumite anomalii la recunoasterea unei noi ramuri sportive ,cu alte cuvinte daca esti cine trebuie si cunosti pe cine trebuie atunci aceste lucruri se rezolva .Dan Badarcea scrie:cornele, prinzatorii de fluturi nu au campionat mondial!cornelserbu scrie:dane, eu nu sustin ca sunt mai inteligent decat altii, ci, in cazul de fata, mai documentat...atat si nimic mai mult...numai bine
numai bine iti doresc si eu!
@nu stiu cine estiVal scrie:@Oana Victor
si Romania are o federatie de pescuit sportiv - se cheama AGVPS si este recunoscuta si membra a Federatiei Internationale de pescuit sportiv de decenii bune . Romania nu are un cadru organizatoric adecvat prerogativelor pe care le are de ani buni , dar asta e alta discutie , cu care va stau la dispozitie cu tot respectul , oricind .
fips=federatia internationala de peste spada?oanavictor scrie:La fel ca la orice competitie privata din Romania cu mentiunea ca tarile participante trebuie obligatoriu sa fie afiliate la CIPS-FIPS ,care este o asociatie formata din mai multe asociatii [la fel ca AGVPS ,APCR ,LIGA DE CRAP ,FNPSR,si probabil ca mai sunt .]Dan Badarcea scrie:@cornel serbu
stau si ma intreb si jur ca nu gasesc raspunsul!
sincer, astept sa ma luminezi tot tu cornele![]()
![]()
Dane ,daca i-mi permiti te rog frumos ,poate te luminez eu .
1.cum dracu ai infiintat o liga de pescuit sportiv,daca obiectul muncii(pescuitul)nu este recunoscut ca sport?
Pescuitul sportiv nu este recunoscut ca sport .El functioneaza si se incadreaza la obiectul muncii al ''ASOCIATIILOR SI FUNDATIILOR ,AVAND O HOTARARE JUDECATOREASCA DE FUNCTIONARE -NON PROFIT .ORICE RAMURA SPORTIVA DIN ROMANIA CARE TINDE SPRE PROFESIONALISM TREBUIE RECUNOSCUTA DE CATRE AGENTIA NATIONALA DE SPORT ,VOR FI CLUBURI PROFESIONISTE ,VOR AVEA CONTRACTE CLARE CU SPORTIVII ,SPORTIVII VOR FI REMUNERATI PE BAZA CONTRACTULUI ,FEDERATIA ,SAU APCR ,SAU LIGA [indiferent de denumire ]VA PRIMII O SUMA DIN BUGETUL ALOCAT ANS-ULUI IN FUNCTIE DE IMPORTANTA SAU REZULTATELE OBTINUTE .
ROMANIA NU ARE O GRUPARE CARE ESTE RECUNOSCUTA DE ANS ,NU TOATE CLUBURILE SAU ASOCIATIILE INFIINTATE AU C.I.S[CARNET DE IDENTITATE SPORTIVA ]LUCRU ABSOLUT OBLIGATORIU PENTRU A FI RECUNOSCUT .
Mai mult decat atat ,legea sporturilor prevede expres ca ''PENTRU A FI RECUNOSCUTA DE ANS ,NOUA ASOCIATIE [FEDERATIE ,LIGA ]TREBUIE SA CUPRINDA MINIM 10 CLUBURI DIN MINIM 5 JUDETE .
2.cum organizezi si desfasori activitati de pescuit sportiv daca pescuitul nu este sport?
Pe principiul Campionatului Interscolar ,Daciada ,Balcaniada ,Cupa Armatelor Prietene ,Pe o bere in curtea scolii ,Cupa Satelor ........etc .
3.cum participi la competitii sportive interne si internationale cu un sport care nu este sport?
@.exemplele pot continua.
Cred ca este timpul ca si noi sa redemaram actiunea de formare a FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT ,federatie ce va avea 4 subramuri independente [CRAP ,SPINNING,MUSCA ,MARIN]
Cappisci ,Danut
N CONFORMITATE CU LEGISLAŢIA ÎN VIGOARE (LEGEA NR. 69/2000. HOTĂRÂREA DE GUVERN NR. 884/2001, HOTĂRÂREA DE GUVERN NR. 759/2003. ORDONANŢA GUVERNULUI NR.26/2000, ORDINUL MINISTRULUI JUSTIŢIEI NR.954/B/C/2000) PENTRU OBŢINEREA CERTIFICATULUI DE IDENTITATE SPORTIVĂ SUNT NECESARE URMĂTOARELE ACTEoanavictor scrie:In Romania exista anumite anomalii la recunoasterea unei noi ramuri sportive ,cu alte cuvinte daca esti cine trebuie si cunosti pe cine trebuie atunci aceste lucruri se rezolva .Dan Badarcea scrie:cornele, prinzatorii de fluturi nu au campionat mondial!cornelserbu scrie:dane, eu nu sustin ca sunt mai inteligent decat altii, ci, in cazul de fata, mai documentat...atat si nimic mai mult...numai bine
numai bine iti doresc si eu!
Astfel sunt recunoscute si functioneaza ppe bani de la buget,DECI RECUNOSCUTE DE ANS , FEDERATIA ROMANA DE GO ,FEDERATIA ROMANA DE GOLF,FEDERATIA ROMANA DE TABLE [BACK-GAMMON],FEDERATIA ROMANA SPORTUL PENTRU TOTI![]()
![]()
Si in strainatate exista anumite campionate mondiale neobisnuite -CAMPIONATUL MONDIAL DE SPART LEMNE CU TOPORUL ,CAMPIONATUL MONDIAL AL TAIETORILOR CU DRUJBA ,ATATEA CAMPIONATE MONDIALE DE SPORTRI DE CONTACT DE CARE NU A AUZIT NIMENI ,CAMPIONATUL MONDIAL AL SPORTURILOR DE VARA .........etc