Probleme Victor Petcu

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: Probleme Victor Petcu

Mesaj de Victoras Petcu »

LCD scrie:petcule, lasa-ne !
vezi mai bine de braconieri si de paznicii tai si nu te mai baga in seama cu pescarii de top, ca te infunzi.

ai pierdut banii cu acvila, asta e. fa-ti club legal si revino la anul corect ! :D
Daca nu te superi,ce diagonala ai? Si inca ceva,mai ai frati pe acasa? :wink:
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Vladut Mateianu scrie:Tocmai ptr faptul ca faci o mare greseala te-am rugat sa-i lasi doar pe pescari sa comenteze..... tata Nitu este un pescar atat de bun, incat poate castiga un concurs si cu rame si mamaliga, daca pica pe un loc bun !

Treaba cu "nada minune" este ptr incepatori si ptr cei ce inca cred ca tot ce zboara se mananca ! :wink: Crezi ca la Senior Cup 2010 (MV 2) Nitu nu avea nada minune ? Atunci de ce a iesit printre ultimii ? :roll:
In fine eu nu am vazut ca m-ai rugat,am vorbit azi cu Dan Mitranescu si mi-a spus ca nu nada a fost de vina!!!!! De vina a fost altceva :wink: In legatura cu Tata Nitu cica pe M.V.2,inca mai lucra la "nada minune" :wink:
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

andrei vladeanu scrie:victorash,
eu nu cred ca problema lotului mitranescu a stat in cele descrise de tine.
reamintesc ca acest celebru pescar (cu rezultate notabile exclusiv pe mv2) a afirmat inainte de CN ca echipele din Romania au fost setate pe boilies (de catre mine) si au uitat sa pescuiasca. si ca el pe unde-i prinde ii arde rau.
singura problema a lui mitranescu inainte de CN era o revansa personala asupra africii de sud. adica modestul nostru confrate se gandea departe, nu la aceasta simpla formalitate numita calificare.
uite ca trei loturi de pescari (pe care d-nul mitranescu nu da 2 lei), in frunte cu Gura de Lup l-au bagat din prima mansa pe ultimul loc, pescuind cu boilies.

eu iti zic un singur lucru. in viata, astfel de atitudini sunt falimentare.
Valoare am inteles,dar cred ca este mult mai bun decit Gura de Lup.In plus mai are o calitate,aceea ca nu este pupincurist :wink: Nu a fost sa fie anul sau norocos,dar anul 2011 sunt sigur ca o sa fie anul lui :wink: Vorbim cind ne vedem :wink:
Victoras Petcu

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

Vladut Mateianu scrie:
Treaba cu "nada minune" este ptr incepatori si ptr cei ce inca cred ca tot ce zboara se mananca ! :wink: Crezi ca la Senior Cup 2010 (MV 2) Nitu nu avea nada minune ? Atunci de ce a iesit printre ultimii ? :roll:
nu avea pipeta :roll: :D :D :D
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@victorash

Cand te vad cat esti de implicat, inteleg multe....
Pacat.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Vladut Mateianu scrie:@victorash

Cand te vad cat esti de implicat, inteleg multe....
Pacat.
Pacat.[/quote]

Vladute,ma implic pentru ca vad cite magarii se fac de catre "unii" !!!! Macar la un CN nu ar trebuii sa se ajunga la asfel de magarii !!!!S-a ajuns ca administratorii de balti sa faca jocurile unora!!!!
Acvila a mers la Tancabesti foarte sigura pe ea,mai ales datorita ultimelor rezultate fff bune,obtinute pe acest lac !!!! Au pescuit la fel cum au pescuit si cu putin timp in urma la fel cum au facut-o si cind au obtinut rezultatele pe care le-am precizat mai sus si totus s-a dovedit a fi un esec !!!! De ce ? Pentru ca lacul respectiv intre timp a fost furajat cu "borhot",din cauza acestui borhot,ar fi trebuit schimbata stragedia felului de nadire (printre altele,nu mai trebuia nadirea pe pat) si a felului de pescuit (nu mai trebuia pescuit grupat)trebuia pescuit peste linia pe care se furajase sau mai aproape de mal,fata de linia care se furajase etc!!!! Unii dintre celelalte cluburi participante,au stiut lucrul acesta si mai mult ca sigur, chiar acei "unii" mina-n mina cu administratorii lacului au adoptat aceasta strategie cu "borhotul"!!!! Mai mult decit atit,i-au instiintat si pe cei de la Cluj,numai pentru faptul ca sa fie scoasa Acvila!!!!Rusine,rusine!!!!Dl Vlad Parfene i-a anuntat pe cei de la Acvila ,ca a furajat balta cu borhot(pt ca oricum s-au vazut barcile care furajau),dar nu le-a spus si de cit timp furajau sau cantitatile de borhot,care formau acea linie de furajare si care intre timp nu mai atrageau pestii ci din potriva ai faceau sa paraseasca acea linie de furajare(erau satui de acel borhot,borhotul care nu fusese consumat cu mai mult timp in urma,avea alt gust,alt miros ceea ce ai facea sa nu stea pe acea zona)!!!! Acvila a crezut ca cei de la Tancabesti,in momentul acela adopta stragedia cu borhotul,pentru a aduna pestele in zona,ca se se prinda cantitati impresionate de peste!!!! Pe M.V.2 nu se va intimpla niciodata asa ceva indiferent de ce fel de competitie va avea loc!!!!EU CRED CA AR TREBUII CA CEI CARE VOR ORGANIZA CN LA ANUL,SA INTERZICA ADMINISTRATORILOR BALTILOR CARE VOR FI ALESE PENTRU CN SA NU MAI FURAJEZE BALTILE CU CEL PUTIN DOUA SAPTAMINI INAINTE DE A INCEPE O ETAPA ,SEMIFINALA SAU FINALA CN!!!!Spun asta pentru a nu se mai intimpla ceea ce sa intimplat la Tancabesti,unde orice ar spune "unii" Acvila nu era cea mai slaba echipa ci dimpotriva!!!!
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

P.S. Tot in ceea ce priveste CN de la anul, SA SE INTERZICA APROVIZIONAREA CU NADA SAU MOMELI IN TIMPUL DESFASURARII UNEI ETAPE,SEMIFINALA SAU FINALA A CN!!! :wink:
Victoras Petcu

Tony

Mesaj de Tony »

Si iata cum prieteni stiu de ce ? :shock:
"Felicitari organizatorilor"

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Sunt pescari care cer ca la MV sa se lase sa se ia peste acasa dupa placul fiecaruia : 5, 10, 20 , 100 de kg de sedinta ! Ce faci, asculti ce iti cer pescarii sau iti vezi linistit de treaba inainte ?

Cam asa ceri si tu, imposibilul... ca borhotul a fost mai bun decat nade celebre, ramane de vazut !

Imi place insa ca de cand postezi pe Crapmania ai ajuns expert in nade, strategii de carpfishing, valoare loturi, etc.... :D Vezi ca asa a inceput si Ceausescu ! :lol:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Vladut Mateianu scrie:Sunt pescari care cer ca la MV sa se lase sa se ia peste acasa dupa placul fiecaruia : 5, 10, 20 , 100 de kg de sedinta ! Ce faci, asculti ce iti cer pescarii sau iti vezi linistit de treaba inainte ?

Cam asa ceri si tu, imposibilul... ca borhotul a fost mai bun decat nade celebre, ramane de vazut !

Imi place insa ca de cand postezi pe Crapmania ai ajuns expert in nade, strategii de carpfishing, valoare loturi, etc.... :D Vezi ca asa a inceput si Ceausescu ! :lol:
"ca borhotul a fost mai bun decat nade celebre, ramane de vazut !"

-Cred ca nu ai citit atent!!!! "borhotul" nu a fost mai bun decit nici o "nada" el a creeat un avantaj pentru cei care au stiut de acesta strategie si un dezavantaj pt cei care nu au stiut,mai mult cei care au stiut "au dat mai departe",pentru a fi scoasa Acvila!!!! :wink:

"Imi place insa ca de cand postezi pe Crapmania ai ajuns expert in nade, strategii de carpfishing, valoare loturi, etc "

-Ce sa fac,m-am "smecherit"si eu pe traseu!!!! :lol:

"Vezi ca asa a inceput si Ceausescu !"

- Daca asta seamana o "amenintare" imi vine sa :lol: ! Nu imi este frica,sunt un luptator,gata de lupta oricind cu cine ma provoaca :oops:
Victoras Petcu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”