Probleme Victor Petcu

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Probleme Victor Petcu

Mesaj de andrei vladeanu »

victorash, nu cumva te suna noaptea cu numere ascunse? :D
The One Team

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

andrei vladeanu scrie:victorash, nu cumva te suna noaptea cu numere ascunse? :D
Pe mine? Nu Valoare!!!! In primul rind eu,noaptea tin telefonul pe "silentios" ca sa nu patesc ce a patit Costica Buhac !!!! Cica intr-o noapte pe cind ai era lui somnul mai dulce,pe la ora 01.30,la sunat cineva cu numar privat!!!!Problema a fost ca telefonul i-a sunat asa de tare,de a sarit ca ars din pat si era sa moara bietul om, cit de tare sa speriat!!!!Dupa ce si-a revenit din sperietura,si a raspuns la telefon,a aflat o "veste minunata" ca a si uitat de sperietura!!!!L-am intrebat,cine era frate?El a zis ca nu stie pentru ca persoana suna-se cu numar privat si pe deasupra mai era si noapte!!!! :lol: :lol: :lol:
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Vladut Mateianu scrie:M-am interesat, nu este zvon.
Angajatii lui Vlad Parfene, sustin ca multe dintre echipele participante si-au facut provizii de "borhot" inainte de inceperea mansei...... direct din gramada de pe malul baltii, lucru perfect egal.
Ca nu si-au facut si lotul Acvila, nu cred ca este treaba organizatorului sau a proprietarului baltii.

Concluzie : in lupata boilies-mamaliga , a castigat borhotul ! :D
Poate ti-ar fi prins si tie bine putin "boroht" la "Concurs 25 000 =12-16 aprilie 2010" :D

LOCUL 21 = PONTON NAE&SEC - VLADUT MATEIANU & IORGOS GEORGIADIS 140.5 KG
Ultimul loc,ca echipa!!!! :lol: Ai mai fi avut nevoie de "borhot" si pe Chiroiu,ca sa nu mai vorbesc,de ce ai patit acum pe Floreasca!!!! :lol:
Victoras Petcu

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Mi-am dat seama , sunt varza ! M-am hotarat sa ma las, de aceea m-am apucat sa caut o balta in jurul Bucurestiului, sa ma adaug nobilei asociatii a patronilor de balti ! Macar de aici se castiga si banii si poti sa scri si ce doresti pe forumuri, ca doar ai balta... :D Nu ? :wink:

PS Urmatoarea balta dupa MV2, ma refer la VLASIA ( cea care s-a deschis anul asta dupa ce a stat inchisa 3 ani), are potential ? Ca am inteles de la pescari ca sunt circa 100 de standuri amenajate, se prinde crap la greu si poti retine si peste..... Si mai stiu ca domnul senator doreste sa se asocieze cu cineva care sa se ocupe de balta ! :roll: :idea:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Vladut Mateianu scrie:Mi-am dat seama , sunt varza ! M-am hotarat sa ma las, de aceea m-am apucat sa caut o balta in jurul Bucurestiului, sa ma adaug nobilei asociatii a patronilor de balti ! Macar de aici se castiga si banii si poti sa scri si ce doresti pe forumuri, ca doar ai balta... :D Nu ? :wink:

PS Urmatoarea balta dupa MV2, ma refer la VLASIA ( cea care s-a deschis anul asta dupa ce a stat inchisa 3 ani), are potential ? Ca am inteles de la pescari ca sunt circa 100 de standuri amenajate, se prinde crap la greu si poti retine si peste..... Si mai stiu ca domnul senator doreste sa se asocieze cu cineva care sa se ocupe de balta ! :roll: :idea:
Decizia iti apartine,deci faci cum vrei!!!Vladut asta te strica pe tine!!!!Crezi ca daca cineva nu este de acord cu ideele sau conceptiile tale iti este dusman("cine nu este de acord cu mine,inseamna ca este impotriva mea") si treci imediat la atac impotriva acelei persoane!!!!Vezi ca de cele mai multe ori te inseli si lucrul acesta ar trebuii sa-ti dea de gindit !!!! Acum ca sa-ti arat ca nu-ti sunt dusman si eu nu uit cind cineva mi-a facut un bine,am sa-ti raspund cit pot de detailat despre ce stiu de aceasta balta!!!! Balta la care te referi(mi-ai spus in toamna ca administratorul ei,a apelet la tine ca sa-i faci reclama) a fost plina de stuf in proportie de 90-95 %!!!!Pina acum 4 ani nu s-a ocupat nimeni de ea!!!!Au trecut 4 ani de cind a fost luata in administrare,iar noii administratorii au tinut-o inchisa timp de 3 ani pentru a a fi amenajata(ca sa scoata stuful,sa amenajeze malul dupa care se poate pescuii,digurile despartitoare si "calugarii"aferenti)!!!!Balta a fost impartita in 3 bazine iar la unul dintre ele inca mai este de munca(cel de linga M.V.2)!!!! Anul trecut stiu ca au bagat peste si balta a avut potential,dar anul acesta nu stiu ce potential are!!!!Tot asa nu stiu si cite standuri sunt amenajate,dar despre aceste doua lucruri(potential si standuri)poti sa te convingi singur!!!!Cred ca nu-ti este prea greu sa te duci acolo si sa faci intr-o zi o sedinta de pescuit?Ce am auzit de la "unii" pescari,este faptul ca balta(bazinele) se preteza pentru pescuitul la undita,deoarece are foarte multe agataturi ramase de la stuful si cocioacele scoase!!!!Agataturile ,nu cred ca o sa constiute un impediment pentru tine,deoarece din ce am citit in unele din postarile tale faptul ca chiar promovezi genul acesta de balti!!!! :wink: Nu ma deranjeaza chiar de loc si chiar mi-as dorii sa te asociezi cu dl senator ca sa ne facem vecini!!!! :wink:
Victoras Petcu

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Era o gluma Victorash... :wink:
Vezi, asta te strica pe tine : pui botul prea repede la momeala.... :D Si cine stie asta, te "agata" si te trimite la lupta ca sa te invrajbeasca cu pescarii. Sfatul meu este sa ramai acelasi Victor Petcu pe care l-am cunoscut : calm, civilizat si cu o vorba buna ptr oricine.

Numai bine.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Vladut Mateianu scrie:Era o gluma Victorash... :wink:
Vezi, asta te strica pe tine : pui botul prea repede la momeala.... :D Si cine stie asta, te "agata" si te trimite la lupta ca sa te invrajbeasca cu pescarii. Sfatul meu este sa ramai acelasi Victor Petcu pe care l-am cunoscut : calm, civilizat si cu o vorba buna ptr oricine.

Numai bine.
Nu a fost chiar o gluma!!!! In cel mai bun caz,poate o gluma cu intepatura!!!! Ai schimbat-o din mers,pentru ca ai vazut ca nu-ti sunt dusman :wink: Nu pun botul si nu ma trimite nimeni la lupta!!!!Chiar asa impresie ai tu despre mine? Cind observ cite-o nedreptate,unde sunt implicat direct sau indirect,nu pot sa stau fara sa ma implic!!!! :wink: In fine,acum preferati mei au parasit CN si de aceea o sa ma potolesc pentru o vreme......o sa urmeze FINALA CN pe M.V.2 si o sa ma implic in asa fel incit totul sa fie cit mai corect si mai cinstit,pentru a nu se creea probleme de genul celor care au fost......pe urma avem de infiintat clubul si cam asta este anul acesta!!!!La anul sper CN sa fie OK din toate punctele de vedere!!!
! :wink:
Ar fi bine ca sa se termine cu "sentimentele" fata de catre "unii",cu..............fata de altii s.a.m.d.pentru a nu mai exista discutii!!!! Ar trebuii ca macar intr-un CN sa nu se umble cu "manevre" ori cit de mici ar fi ele!!!! :wink:
Victoras Petcu

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

Vladut Mateianu scrie:Era o gluma Victorash... :wink:

Numai bine.
Vladut vin si eu cu o precizare si anume Victoras este un admin. de balta care a dovedit ca este deosebit de exigent si totodata intresat ca noi pescarii de competitie sa ne putem satisface dorintele.nu vreau sa intru in amanunte cu diferite exemple ,dar sunt convins ca nu este un om care sa se lase usor influentat de diverse persoane care au anumite interese(probabil)
In urma cu 4-5 ani impreuna am promovat aceasta balta si atunci sa stabilit un record national pe catitatea de peste prins in 72/h.Daca imi amintesc eu bine Maty a inchis tabela atunci era in ajunul Patelui.
Acum sunt pareri de diverse moduri cum ca Victoras este......cum ca Victoras drege......hai sa acceptam o singura concluzie si anume ca Moara Valsiei 2 este una dintre pistele de pescuit la crap care nu pate fi exclusa din competitiile majore deoarece poate sa faca diferenta dintre pescari ca pregatire si strategie pe care si-o aplica . Cluburile care au organizat aici competitii au avut beneficii.Din postarile tale se poate intelege altceva si anume un mic avertisment.Nu cred ca e corect.
Sunt bine informat si totodata constient ca anumiti pescari tin cont de parerea ta cu privire la participarea in anumite concursuri.Nu vreau sa fiu nici subtil si nici cu bataie lunga dar fiecare dintre noi poate sa se pronunute cu pareeri proprii chiar daca nu sunt in ton cu realitatea.
P.S.Petcu nu pune botul.....te asigur de asta....altii au incercat sa il faca sa puna botu" si au supt-o
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

petcuvicto scrie: ...Ar trebuii ca macar intr-un CN sa nu se umble cu "manevre" ori cit de mici ar fi ele!!!! :wink: [/b]
Din pacate "manevrele" fac parte din starea noastra naturala, nu o s vedeti concurs curat cat ii haul si bargaul... :evil:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Vali Vesa scrie:
petcuvicto scrie: ...Ar trebuii ca macar intr-un CN sa nu se umble cu "manevre" ori cit de mici ar fi ele!!!! :wink: [/b]
Din pacate "manevrele" fac parte din starea noastra naturala, nu o s vedeti concurs curat cat ii haul si bargaul... :evil:
Dl Vali Vesa nu pot sa nu fiu de acord cu dvs,dar eu daca infiintez un club,iar clubul nostru (al celor care vor face parte din el) va participa la CN de anul viitor pot sa va asigur ca o sa ma implic in orice fel si prin orice mijloace,ca acolo unde va participa clubul nostru(balta ,lac, etc) sa nu existe nici o manevra,de nici o natura si de nici un fel!!!!Daca un club este "ajutat" sa ajunga CN si o sa plece pe nedrept la CM,ce va face acolo?Cine il mai "ajuta" acolo?In primul rind pe acel club care cauta sa fie"ajutat" il intereseaza sa ajunga CN si sa participe la un CM,ca sa se "dea mari"fata de cei de aici din tara!!!!Pe ce loc se va clasa ROMANIA mai putin conteaza,pentru ca sunt constienti ca nu au valoare si au ajuns CN prin manevre!!!! Cred ca de la anul,pescarii de competitie au sa-si dea seama ca sunt un om caruia nu-i plac manevrele,care nu doreste decit ca un CN sa se desfasoare cit mai cinstit posibil si sa cistige cu adevarat cei mai buni!!!!Pina atunci sa fim sanatosi si sa ne vedem cu bine la CN din 2011!!!!
Victoras Petcu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”