
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Va salut!Dan Mitranescu scrie: ↑Vin Dec 27, 2019 19:39Nada se adapteaza baltii. Nu exista o reteta "universal" prinzatoare.
In functie de anotimp, de populatia de pesti mici din apa respectiva, de raci, de felul apei ( dulce, salmastra, balta, rau, namol, ... ) se face si nada.
Dulcele in apa salmastra nu are ce cauta. Semintele mici nu au ce cauta in balti cu multa platica sau caras. Floarea -soarelui ( ca o vad in clip ... ) nu are ce cauta in nada, ... pentru ca pluteste.
Porumbul se fierbe mai putin cand sunt raci sau cand cautam tenul.
Canepa ii place, dar daca ii dai ai sanse sa o caute numai pe aia ...
Pe apele curgatoare semintele mici sunt bagate degeaba.
Inclusiv o nada pregatita exclusiv din porumb are mai multe retete in functie de balta unde vrem sa o folosim.
Chiar daca nada este reusita ca atractivitate, cantitatea pe care o administram face legea intotdeauna.
Asa ca sunt multe variabile, iar subiectul este foarte complex.
Cu parere de rau, dar retete de nada nu am dat niciodata si nici nu vreau sa dau.mike83 scrie: ↑Dum Dec 29, 2019 23:20Va salut!Dan Mitranescu scrie: ↑Vin Dec 27, 2019 19:39Nada se adapteaza baltii. Nu exista o reteta "universal" prinzatoare.
In functie de anotimp, de populatia de pesti mici din apa respectiva, de raci, de felul apei ( dulce, salmastra, balta, rau, namol, ... ) se face si nada.
Dulcele in apa salmastra nu are ce cauta. Semintele mici nu au ce cauta in balti cu multa platica sau caras. Floarea -soarelui ( ca o vad in clip ... ) nu are ce cauta in nada, ... pentru ca pluteste.
Porumbul se fierbe mai putin cand sunt raci sau cand cautam tenul.
Canepa ii place, dar daca ii dai ai sanse sa o caute numai pe aia ...
Pe apele curgatoare semintele mici sunt bagate degeaba.
Inclusiv o nada pregatita exclusiv din porumb are mai multe retete in functie de balta unde vrem sa o folosim.
Chiar daca nada este reusita ca atractivitate, cantitatea pe care o administram face legea intotdeauna.
Asa ca sunt multe variabile, iar subiectul este foarte complex.
O reteta de porumb preparat pentru pescuit de toamna-iarna in Delta Dunarii se poate?
Nicio problema. Sincer sa fiu eram curios daca folositi vreodata si porumb uscat sau numai fiert?Dan Mitranescu scrie: ↑Lun Dec 30, 2019 12:30Cu parere de rau, dar retete de nada nu am dat niciodata si nici nu vreau sa dau.mike83 scrie: ↑Dum Dec 29, 2019 23:20Va salut!Dan Mitranescu scrie: ↑Vin Dec 27, 2019 19:39Nada se adapteaza baltii. Nu exista o reteta "universal" prinzatoare.
In functie de anotimp, de populatia de pesti mici din apa respectiva, de raci, de felul apei ( dulce, salmastra, balta, rau, namol, ... ) se face si nada.
Dulcele in apa salmastra nu are ce cauta. Semintele mici nu au ce cauta in balti cu multa platica sau caras. Floarea -soarelui ( ca o vad in clip ... ) nu are ce cauta in nada, ... pentru ca pluteste.
Porumbul se fierbe mai putin cand sunt raci sau cand cautam tenul.
Canepa ii place, dar daca ii dai ai sanse sa o caute numai pe aia ...
Pe apele curgatoare semintele mici sunt bagate degeaba.
Inclusiv o nada pregatita exclusiv din porumb are mai multe retete in functie de balta unde vrem sa o folosim.
Chiar daca nada este reusita ca atractivitate, cantitatea pe care o administram face legea intotdeauna.
Asa ca sunt multe variabile, iar subiectul este foarte complex.
O reteta de porumb preparat pentru pescuit de toamna-iarna in Delta Dunarii se poate?
E prea sensibil subiectul si nu vreau sa ma bag in asta. E o chestie personala.