Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
am sa incerc,merci,Razvan!Razvan Ulmeanu scrie:In Tei.
Ai un intreg bulevard cu magazine electronice.
Se numesc SMD-uri insa cel mai bine este sa te duci cu swingerul sau SMD-ul direct la vanzatori si ei iti pot spune cu certitudine ce si cum trebuie facut.samanoske72 scrie:mi s-a ars un led la swinger fox .unde gasesc ledul asa mic,si de culoare galbena?va rog,indrumati-ma!
Cu siguranata nu este un SMD ci un led simplu.mircea62 scrie:SMD vine de la Surface Mounted Device si este o categorie de dispozitive electronice din punct de vedere al modului de montaj pe cablaj. SMD-uri pot fi rezistente, condensatori, diode, tranzistori, .... si chiar si led-uri. Nu stiu daca in swinger este un led de tip SMD.
Daca este asa imi cer scuzele de rigoare insa eu asa am avut impresia.Scuze inca o dataAndrei I scrie:Cu siguranata nu este un SMD ci un led simplu.mircea62 scrie:SMD vine de la Surface Mounted Device si este o categorie de dispozitive electronice din punct de vedere al modului de montaj pe cablaj. SMD-uri pot fi rezistente, condensatori, diode, tranzistori, .... si chiar si led-uri. Nu stiu daca in swinger este un led de tip SMD.