Pescuit pe pandemie

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
eugen dragnea
pescar de competitie
Mesaje: 1090
Membru din: Lun Ian 30, 2012 21:58

Re: Pescuit pe pandemie

Mesaj de eugen dragnea »

DumiD scrie:
Mie Mar 25, 2020 13:03
Specialistul pe boli infectioase dragnea a decretat: e safe la pescuit! Toata lumea, faceti-va bagajul si ne vedem pe balta, cel mai sigur loc in care puteti fi in momentul asta. O punem si de o braila. Propun mv2, ca are reguli scrise cu majuscule rosii...what could go wrong?
Am ani de studii in biologie si patologie cat poate nu ai tu ani de scoala...oricum din ce "te-am citit" mai mult de o diploma de Spiru sau Bioterra nu ai, probabil si aia la IDD...deci mai usor cu pianul ca-ti prinzi limba-n clape...daca ai ceva concret si argumentat cu date stiintifice te rog...daca nu...taci...in felul asta nu se inlatura orice dubiu in privinta ta... :idea:

Pe MV2 sau pe orice alta balta inghesuita nu e bine ca sunt standurile prea apropiate :wink: ideal este pe salbatic sau pe amenajari mari cu standuri indepartate si cat mai izolate...
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

Dan Mitranescu
Veteran
Mesaje: 6808
Membru din: Sâm Dec 15, 2007 17:48
Puncte: 0
Localitate: bucuresti

Re: Pescuit pe pandemie

Mesaj de Dan Mitranescu »

Va vad mai informati si destul de precauti. Am si eu o nelamurire, dar nu i-a dat nimeni atentie.
Credeti ca anul asta vor fi mai mult de 750 milioane oameni ce vor face pneumonie in intreaga lume si mai mult de 4 milioane de morti, victime ale acestei boli?

eugen dragnea
pescar de competitie
Mesaje: 1090
Membru din: Lun Ian 30, 2012 21:58

Re: Pescuit pe pandemie

Mesaj de eugen dragnea »

Dan Serban scrie:
Mie Mar 25, 2020 13:29
Mi-am dat seama, nu ne mai facem bine..
Ba da , dupa ce se va inactiva virusul sau dupa ce toti cei din afara izolarii vor fi contaminati si ulterior vindecati ... care mai raman dintre ei...Din moment ce s-a generalizat nu mai poate fi controlat, acum ordonantele astea militare nu fac decat sa mentina nivelul infectatilor in limita de suportabilitate a sistemului medical ca sa nu ajungem ca Italia.
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

Avatar utilizator
gabize
Mesaje: 230
Membru din: Mar Dec 30, 2014 19:03
Puncte: 0
Localitate: Bistriţa

Re: Pescuit pe pandemie

Mesaj de gabize »

popescu59 scrie:
Mie Mar 25, 2020 13:33
Nu va suparati de intrebare s-a RECOMANDAT sa stam dracu in casa , corect ? Eu cred ca s-a strecurat o mica greseala da mica de tot s-a Recomandat sa stam in casa DARRRRRRRRRRRRRRRRRR S-A UITAT sa se specifice dupa cit timp putem iesi dracu din casa , chiar ca s-a strecurat o mica greseala . Acum trebuie sa fim si rautaciosi toata lumea spune 14 zile in casa tot romanul si va fi bine . Ok am stat 15 zile RECOMANDATE in casa si a 16 zi ies pina la farmacie si ce sa vezi m-am inbolnavit nu imi pot explica cum se poate asa ceva .Deci trebuie sa stam cu toti 14 zile in casa sau trebuie sa stam dracu in casa pina cind NU SE STIE pina cind ??? Hai sa vedem problema din alt punct de vedere , familie 3 copii sotu salariat singur intretinator al familiei i s-a recomandat sa stea ACASA OK , findca suntem caractere stam in casa si ce sa vezi in cutia postala vine factura de la electricitate care iti da termen 15 zile sa achiti in caz contrar ti se taie curentul. Stind asa pe ginduri mai arunci o privire in cutia postala si ce sa vezi factura de la gaze care ca si la lumina are termen 15 zile dupa care daca nu achiti pac si gazele , tare de tot , te mai uiti spre cutia postala si pac ce sa vezi factura de la cablu-tv , aceleasi recomandari de achitare aceleasi termene , mai stai putin si pac inca o factura de la apa canal si gunoi , fix aceasi procedura in care esti somat sa achiti altfel stop apa . Stivuiesc frumos facturile si ne uitam la ele le privim cu dispret 2adulti si 3 copii calculind cit este 75 la suta din sal min pe economie si ce sa vezi ca facturile adunate toate insumeasa cam suma care o are sotul intretinator de ridicat e bine NU ? Am stat zile in casa si ce sa vezi li se facu foame la cei mici , acum e acum ce avem de facut ? Simplu asteptam sa vina banii de la cei 75 la suta somaj tehnic si cind vor sosi mai vedem cum facem cu facturile si mincarea ca doar stam dracului in casa . Dupa 20 de zile au sosit cei de la electricitate sa ne debranseze , si cei de la gaze si cei de la cablu si cei de la apa cerindusi banii ca sa isi poata lua si ei salariile . Noi ce am facut am luat hirtia in care scrie ca avem somaj tehnic si le-am dat-o lor sa o imparta ca sa isi poata lua si ei salariile . Drept pentru care am fost debransati de la toate utilitatile .Darrrrrrrrrr cel mai frumos este ca am rezistat 20 de zile in casa fara nimic de mincare dar avind pe masa o hirtie in care suntem anuntati ca suntem in somaj tehnic 75 la suta , O FI BINE ? Deci dragii mei fata de cele aratate mai sus ITI MAI VINE SA STAI IN CASA ??? Si va mai dau un amanunt micut poate nu il stiati , in situatia mai sus mentionata sunt aproape 70 la suta dintre romani OARE ITI VINE SA STAI IN CASA ???

Era o vorbă, nu te supăra, nu o spun cu răutate:
Pune tu toate cuvintele, că le aranjăm noi!
Serios, tare greu de urmărit postarea ta...
Cât despre RECOMANDARE, e cât se poate de OBLIGATORIE! :wink:
Susţin pescuitul catch & release!

Avatar utilizator
popescu59
Pescar de competitie
Mesaje: 2432
Membru din: Joi Noi 10, 2011 9:56
Puncte: 0
Localitate: Buc

Re: Pescuit pe pandemie

Mesaj de popescu59 »

Am vrut sa spun clar ca guvernul NU VREA SA ISI ASUME NIMIC , CA BANII DE LA SOMAJUL TEHNIC IL VOM PRIMII LA SULIVARA si ca sa stai in casa iti trebuiesc ceva banuti , dar de unde sa fie acesti banuti ???Mincare care costa energia elctrica costa , gazele costa , apa costa , tv costa din ce si cu ce platim toate astea ???

Avatar utilizator
gabize
Mesaje: 230
Membru din: Mar Dec 30, 2014 19:03
Puncte: 0
Localitate: Bistriţa

Re: Pescuit pe pandemie

Mesaj de gabize »

Va fi greu, mulți vor trece din șomaj tehnic direct în... șomaj.
Susţin pescuitul catch & release!

Avatar utilizator
Florin Pata
Mesaje: 902
Membru din: Mie Iun 15, 2011 16:12
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Pescuit pe pandemie

Mesaj de Florin Pata »

Vladut Mateianu scrie:
Mie Mar 25, 2020 8:25
Acum nu mai este cazul, s-a interzis prin lege iesitul la pescuit.
Dar, ca sa iti raspund, zi-mi si mie care crezi ca sunt categoriile din urmatoarea lista care au sanse mari ca sa raspandeasca virusul :

1.pescarii pe balta
2.calatorii din metrou, autobuz, tramvai
3.muncitorii de pe santiere
4.utilizatorii de tastatura pos sau bancomat
5.cumparatorii din hipermarketuri care iau fructe si legume din ladite, dupa ce au pus si altii mana pe ele
Iti raspund eu...scapa cine poate . E ''pe baza de noroc'' . Dar cu cat risti mai mult , ai sanse mai mari sa contactezi virusul .
Din pacate nu e ca la o gripa normala , atunci...ai racit...tusesti vizibil si atunci poti sa dai si altora , la COVID...cateva zile nu ai nici un simptom dar transmiti virusul si altora .
Ultima oară modificat Mie Mar 25, 2020 18:05 de către Florin Pata, modificat 1 dată în total.

Avatar utilizator
Florin Pata
Mesaje: 902
Membru din: Mie Iun 15, 2011 16:12
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Pescuit pe pandemie

Mesaj de Florin Pata »

popescu59 scrie:
Mie Mar 25, 2020 13:33
Nu va suparati de intrebare s-a RECOMANDAT sa stam dracu in casa , corect ? Eu cred ca s-a strecurat o mica greseala da mica de tot s-a Recomandat sa stam in casa DARRRRRRRRRRRRRRRRRR S-A UITAT sa se specifice dupa cit timp putem iesi dracu din casa , chiar ca s-a strecurat o mica greseala . Acum trebuie sa fim si rautaciosi toata lumea spune 14 zile in casa tot romanul si va fi bine . Ok am stat 15 zile RECOMANDATE in casa si a 16 zi ies pina la farmacie si ce sa vezi m-am inbolnavit nu imi pot explica cum se poate asa ceva .Deci trebuie sa stam cu toti 14 zile in casa sau trebuie sa stam dracu in casa pina cind NU SE STIE pina cind ??? Hai sa vedem problema din alt punct de vedere , familie 3 copii sotu salariat singur intretinator al familiei i s-a recomandat sa stea ACASA OK , findca suntem caractere stam in casa si ce sa vezi in cutia postala vine factura de la electricitate care iti da termen 15 zile sa achiti in caz contrar ti se taie curentul. Stind asa pe ginduri mai arunci o privire in cutia postala si ce sa vezi factura de la gaze care ca si la lumina are termen 15 zile dupa care daca nu achiti pac si gazele , tare de tot , te mai uiti spre cutia postala si pac ce sa vezi factura de la cablu-tv , aceleasi recomandari de achitare aceleasi termene , mai stai putin si pac inca o factura de la apa canal si gunoi , fix aceasi procedura in care esti somat sa achiti altfel stop apa . Stivuiesc frumos facturile si ne uitam la ele le privim cu dispret 2adulti si 3 copii calculind cit este 75 la suta din sal min pe economie si ce sa vezi ca facturile adunate toate insumeasa cam suma care o are sotul intretinator de ridicat e bine NU ? Am stat zile in casa si ce sa vezi li se facu foame la cei mici , acum e acum ce avem de facut ? Simplu asteptam sa vina banii de la cei 75 la suta somaj tehnic si cind vor sosi mai vedem cum facem cu facturile si mincarea ca doar stam dracului in casa . Dupa 20 de zile au sosit cei de la electricitate sa ne debranseze , si cei de la gaze si cei de la cablu si cei de la apa cerindusi banii ca sa isi poata lua si ei salariile . Noi ce am facut am luat hirtia in care scrie ca avem somaj tehnic si le-am dat-o lor sa o imparta ca sa isi poata lua si ei salariile . Drept pentru care am fost debransati de la toate utilitatile .Darrrrrrrrrr cel mai frumos este ca am rezistat 20 de zile in casa fara nimic de mincare dar avind pe masa o hirtie in care suntem anuntati ca suntem in somaj tehnic 75 la suta , O FI BINE ? Deci dragii mei fata de cele aratate mai sus ITI MAI VINE SA STAI IN CASA ??? Si va mai dau un amanunt micut poate nu il stiati , in situatia mai sus mentionata sunt aproape 70 la suta dintre romani OARE ITI VINE SA STAI IN CASA ???
La fel au zis si italienii din nord cand au plecat de ''smecheri'' in sud , la fel au zis si francezii care au plecat la casele lor de vacanta din sudul Frantei , la fel si spaniolii care s-au crezut in concediu si s-au dus la plaja , la fel si cu ''galacticii'' nostri care s-au dus la Suceava si prin alte parti .
Fa ce vrei tu dar lasa-i pe altii in pace , la romani e numai pe baza de ifose si mistouri dar cand incep sa moara pe capete...e prea tarziu .
Nu sunt prea fricos dar acum nu as dori sa am nevoie de spital indiferent de problema !!!

PS - Tu parca erai bogat !!!

Avatar utilizator
sebastian_andone
Mesaje: 786
Membru din: Lun Apr 02, 2012 20:01
Puncte: 0
Localitate: bucuresti

Re: Pescuit pe pandemie

Mesaj de sebastian_andone »

Dan Mitranescu scrie:
Mie Mar 25, 2020 13:45
Va vad mai informati si destul de precauti. Am si eu o nelamurire, dar nu i-a dat nimeni atentie.
Credeti ca anul asta vor fi mai mult de 750 milioane oameni ce vor face pneumonie in intreaga lume si mai mult de 4 milioane de morti, victime ale acestei boli?
vedem dupa aprilie...la una se intervine agresiv...la cealalta nu
"X13"

Avatar utilizator
DumiD
Pescar de competitie
Mesaje: 1650
Membru din: Joi Oct 21, 2010 1:52

Re: Pescuit pe pandemie

Mesaj de DumiD »

eugen dragnea scrie:
Mie Mar 25, 2020 13:43
DumiD scrie:
Mie Mar 25, 2020 13:03
Specialistul pe boli infectioase dragnea a decretat: e safe la pescuit! Toata lumea, faceti-va bagajul si ne vedem pe balta, cel mai sigur loc in care puteti fi in momentul asta. O punem si de o braila. Propun mv2, ca are reguli scrise cu majuscule rosii...what could go wrong?
Am ani de studii in biologie si patologie cat poate nu ai tu ani de scoala...oricum din ce "te-am citit" mai mult de o diploma de Spiru sau Bioterra nu ai, probabil si aia la IDD...deci mai usor cu pianul ca-ti prinzi limba-n clape..
v-am zis eu ca asta-i expert in epidemiologia bolilor infectioase. pacat ca se duce la pescuit, daca statea acasa, de plictiseala, facea si vaccinul si gasea si antiviralul potrivit pentru tratarea covid. studiile alea unde le-ai aprofundat, la aceeasi facultate la care studiaza tizul tau?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”