Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
O sa aduc personal modelul, cu imbunatatiri, de la finisaje si pana la lungimi. Trebuie sa apara in primavara asta.eugen dragnea scrie: ↑Mar Mar 10, 2020 22:15Am Stylpod Prowes aproape identic cu Hakuyo si i-am luat cadou unui prieten un Hakuyo cu picioare suplimentare dar din pacate nu se ridica la nivelul originalului:picioarele suplimentare sunt mai scurte,corpul este mai scurt,finisajele nu erau complete...dar daca te uiti ca este la jumatate de pret parca nu mai conteaza ca ai pus mana pe pila sa iei bavurile...
Am sa anunt cand le primesc.Costi Codorean scrie: ↑Mie Mar 11, 2020 0:28Atunci am sa mai astept .poate o sa ma anuntati dl Dan Mitranescu cand o sa-l primiti pe stoc . Sau faceti o postare pe facebook...Multumesc anticipat ...
Si inoxul este de mai multe feluri .Sorin Daringa scrie: ↑Joi Apr 09, 2020 8:17Fără sa se supere Dan, am avut rod-podul și ruginește. Da ai citit bine. Apar pete de rugina dacă sta în ploaie sau e roua puternica dimineața. L-am vândut și mi-am luat stylopod de la Prowessvarianta de 160cm desfăcut, care este net superior.