Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Normal, banuiam asta, de aia are chair in nume.Sebi Barbuceanu scrie: ↑Lun Apr 20, 2020 13:14bedchair este patul care se poate folosi si ca scaun.
Am scaun confortabil, dar prefer ca patului sa i se poata ridica partea superioara. Nu folosesc patul ca scaun, una-i una, alta-i alta, sunt de aceeasi parere.eugen dragnea scrie: ↑Mie Apr 22, 2020 1:07Recomandare: ia un scaun confortabil pentru pazit lansete si un pat odihnitor pentru dormit la pescuit...struto-camila nu e nici pasare,nici mamifer!!!
Doar nevasta-mea i-l foloseste ridicat cand sta la soare...la mine parca nu curge berea bine in pozitia aiaRadu Vasilescu scrie: ↑Mie Apr 22, 2020 14:14Am scaun confortabil, dar prefer ca patului sa i se poata ridica partea superioara. Nu folosesc patul ca scaun, una-i una, alta-i alta, sunt de aceeasi parere.
Clar nu curge berea bine.eugen dragnea scrie: ↑Mie Apr 22, 2020 23:09Doar nevasta-mea i-l foloseste ridicat cand sta la soare...la mine parca nu curge berea bine in pozitia aiaRadu Vasilescu scrie: ↑Mie Apr 22, 2020 14:14Am scaun confortabil, dar prefer ca patului sa i se poata ridica partea superioara. Nu folosesc patul ca scaun, una-i una, alta-i alta, sunt de aceeasi parere.![]()
Ce-i drept tuica "pupata" din pahar parca intra mai bine