Moderator: Dan Mitranescu
Salut!
Buna ziua,Cosmin Buzatu scrie: ↑Vin Mai 01, 2020 9:32Buna ziua,
Spuneti-mi va rog ce greutate reala au spod-urile MTX. Am vazut afirmatia dv. care m-a bagat in ceata ca spodul MTX14 are 600gr pe un topic iar pe site este trecut cu 520gr, la fel ca MTX UNI tot pe site. Sunt in cautarea unui spod care lanseaza lung si eficient greutati de 200 de grame dar care nu trece de aproximativ 520 de grame. Care este diferenta intre actiuni si blank-uri si pe unde se situeaza ca putere spodul FL de 6 lbs intre cele doua mentionate mai sus. Si daca se poate si ce greutate pe cantar are si acesta? Multumesc.
Salut,Rus Bogdan scrie: ↑Dum Mai 03, 2020 11:53Buna ziua domnul Dan, imi recomandati va rog un minciog bun de pe site sau doar un cap de minciog?
Mie imi place acest model deoarece nu ma impac prea bine cu cele triunghiulare:
https://danmitranescu.ro/mincioguri-cra ... x77cm.html
Salut,Dan Mitranescu scrie: ↑Mie Aug 28, 2019 12:56Salut,
Anul acesta nu vor aparea suporturi pentru ponton.
Avem in lucru picheti pentru ponton cu flansa ce se poate schimba cu burghiu pentru pamant, dar mai dureaza pana vor veni.
Oricand, cu placere.
Salut!Buricu scrie: ↑Mar Mai 05, 2020 20:36Salut Dan, am o mulineta cumparata de la Maty cu ani in urma. Crezi ca ma poate ajuta George la magazin cu o frana rapida - bucsa si ceva pasla dura sau saibd carbontex modificate? Tamburul estd de 4000: 40 sau 50 mm - trebuie sa-l masor. Vreau so o folosesc la feeder. Multumesc
Salut!danbd scrie: ↑Mie Mai 06, 2020 11:42
Salut,
Vreo veste pentru pichetii cu suport ponton ?
Am vazut ca au aparut suporti ponton separat si niste picheti AL de 60
model Al de 40 o sa apara?
Am vazut pe site ca scrie cum ca se potrivesc pichetii AL cu suport ponton. Plecand de la faptul ca suportul de ponton are 7 cm inaltime si partea filetata de varf a pichetului intuiesc ca are minim 5 cm nu joaca pichetul in suport? Surubul de fixare prinde pe Al sau pe plasticuld e la varf?
Intreb pentru ca as vrea sa folosesc ansamblul impreuna cu un buzbar implicit exista risc de jocuri.
Multumesc,