Moderator: Dan Mitranescu
Salut Costin,Costin Tudora scrie: ↑Mie Mai 06, 2020 13:32Salut Dan,
Am achizitionat anul trecut 4 mulinete MT si as vrea sa stiu cand sa am in vedere o intretinere a acestora. As avea nevoie de o recomandare cand sa optez pentru o intretinere a acestora.
Masutele pentru monturi cand ajung in stoc ?
Multumesc!
Multumesc,Dan Mitranescu scrie: ↑Mie Mai 06, 2020 12:45Salut!danbd scrie: ↑Mie Mai 06, 2020 11:42
Salut,
Vreo veste pentru pichetii cu suport ponton ?
Am vazut ca au aparut suporti ponton separat si niste picheti AL de 60
model Al de 40 o sa apara?
Am vazut pe site ca scrie cum ca se potrivesc pichetii AL cu suport ponton. Plecand de la faptul ca suportul de ponton are 7 cm inaltime si partea filetata de varf a pichetului intuiesc ca are minim 5 cm nu joaca pichetul in suport? Surubul de fixare prinde pe Al sau pe plasticuld e la varf?
Intreb pentru ca as vrea sa folosesc ansamblul impreuna cu un buzbar implicit exista risc de jocuri.
Multumesc,
acestea sunt produsele:
https://danmitranescu.ro/accesorii-supo ... &results=1
si
https://danmitranescu.ro/picheti/1152-p ... 105cm.html
Fixarea pichetului se face destul de bine pentru un suport de aluminiu. Pichetul este facut dintr-o teava mai groasa in carne in comparatie cu alte modele.
Surubul este calculat sa stranga pe zona unde burghiul se imbina cu teava, pentru a nu ambutisa pichetul cand il strange.
O sa aducem si pichet mai scurt, de 40cm.
Nu stiu exact cand o sa vina, dar am comandat personal un pichet cu burghiu caruia i se inlocuieste rapid burghiul cu o flansa de ponton. Prinderea este maxim solida. Suportul de ponton intra pe interiorul pichetului ca si burghiul. Pretul o sa fie aprox. 25 lei setul.
Multumesc.Dan Mitranescu scrie: ↑Mie Mai 06, 2020 12:20Salut!Buricu scrie: ↑Mar Mai 05, 2020 20:36Salut Dan, am o mulineta cumparata de la Maty cu ani in urma. Crezi ca ma poate ajuta George la magazin cu o frana rapida - bucsa si ceva pasla dura sau saibd carbontex modificate? Tamburul estd de 4000: 40 sau 50 mm - trebuie sa-l masor. Vreau so o folosesc la feeder. Multumesc
Te ajuta cu placere. Trebuie sa gasim o bucsa la cotele arcului din fluture.
Se poate face si revizia.
Buna seara,