Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Corect!Szilveszter scrie: ↑Mie Iun 17, 2020 6:55Fan fudo și eu.ieftine și bune.am experimentat cu multe feluri și am ajuns la concluzia că e plătit doar brand-ul.când iau un model nou prima dată pun patentul pe ele să văd cum se îndoaie și unde plesnește,după care leg un cârlig de un punct fix și de cântar și încep să trag.așa î-ți faci o idee clară despre ce ai luat.vorba voastră, la ce să dai 25lei pe un plic când poți da șase pe aceeași calitate...nu contest sânt și cârlige scumpe și foarte bune ,da am obosit financiar să tot teste...
Nu am încercat cârligele de la Dan, dar, am încercat alte produse de la el, și, de la firul principal - fie, de 0,25 mm, pentru aruncări, fie 0,45 mm, pentru plantat - până la fir lestat pentru monturi(cum se spune, lead-core), agrafe rapide, clipsuri, conuri și altele, s-au descurcat onorabil, fără prea mari diferențe față de produsele "de firmă", unde am ajuns să plătim doar un nume care nu mai reflectă calitatra de odinioară.syyd scrie: ↑Dum Iun 14, 2020 12:25Hakuyo Sharp ati incercat? Le-am folosit in prima partida de anul asta...nr. 8...care de fapt sunt un 6. Monturi cu momitor la ciortani de 2-4 kg. Au intepat exemplar. Niciun peste pierdut. Varful carligelor a ramas la fel de ager ...de altfel nu am schimbat carligele deloc pe intreaga durata a partidei.
Trimis de pe al meu SM-G970F folosind Tapatalk
Pentru puţin! Dacă le încerci, te aşteptăm cu impresii.
Mulțumesc pentru recomandare!carp_fisher scrie: ↑Sâm Iun 27, 2020 19:20Am folosit anul trecut aproape numai carligele Krank x de la Korda. Un singur peste scăpat, probabil pentru ca am tras prea tare de el. Am fost foarte multumit de agerimea lor. Din această cauză, anul acesta mi-am facut un stoc serios.Există undeva pe crapmania un review pertinent realizat de Victor Costache.
Tot anul trecut, alături de Krank x, am vrut să testez și gama de carlige Bmg. Nu am sesizat diferente intre forma carligele de la Korda si cele de la Bmg.
Ma declar multumit si de carligele de la Bmg, mai ales că prețul acestora e de 3 lire pentru un pachet.
În altă ordine de idei, cred ca, pentru mine, accentul cade pe gama de carlige si fire de calitate, considerând că acestea sunt primele elemente care intră în contact cu pestele.
Ca si idee de final vreau sa subliniez faptul ca prefer să mă simt confortabil datorită faptului că folosesc carlige de calitate decât să îmi pun zeci de intrebari legate de fiabilitatea unor carlige ieftine, mai ales atunci cand nu am trasatura si acestea trebuie sa stea mai mult de 24 de ore în apă!
Este doar parerea mea personală!
Va doresc fire intinse si crap capital!