Moderator: Dan Mitranescu
Salut,maryn_vs scrie: ↑Lun Iul 20, 2020 14:58Buna ziua domnule Dan Mitranesc & HELP ME.
Acum doua saptamini am cumparat de la d-voastra setul de senzori hakuyo 2018 si la prima mea partida de pescuit dintr-o greseala am scapat statia in apa. Am scos repede bateria am scors-o de apa si am lasat statia la soare, dupa multe ore cind am pus bateria la loc statia nu recunostea senzorii. Ce pot face sa fac ca statia sa recunoasca senzorii? Butoanele on/off , volum si ledurile de la statie merg . Trebuie sa resetez statia si senzorii, si cum se procedeaza sau ce este de facut?
Multumesc anticipat.
Neata'...am incercat ambele variante si tot nu semnalizeaza statia semnalul de la avertizori.Dan Mitranescu scrie: ↑Mie Iul 22, 2020 1:06Salut,maryn_vs scrie: ↑Lun Iul 20, 2020 14:58Buna ziua domnule Dan Mitranesc & HELP ME.
Acum doua saptamini am cumparat de la d-voastra setul de senzori hakuyo 2018 si la prima mea partida de pescuit dintr-o greseala am scapat statia in apa. Am scos repede bateria am scors-o de apa si am lasat statia la soare, dupa multe ore cind am pus bateria la loc statia nu recunostea senzorii. Ce pot face sa fac ca statia sa recunoasca senzorii? Butoanele on/off , volum si ledurile de la statie merg . Trebuie sa resetez statia si senzorii, si cum se procedeaza sau ce este de facut?
Multumesc anticipat.
Setarea avertizorilor pe statie se face apasand simultan butoanele + si - de pe aceasta timp de aproximativ 5 secunde, pana cand se aude un bip scurt. In acest moment se elibereaza butoanele si se activeaza senzorul pe care vrem sa il inrolam pe statie, prin miscarea rolei. Avertizorul intra pe statie.
Pentru stergerea avertizorilor de pe statie, se tin apasate butoanele + si - timp de aproximativ 15 secunde, pana ce se aude un bip lung. ( intermediar se aude si bipul scurt pentru inrolare, dar nu se tine cont de el ).
Oricand, cu placere.
Si la ce pret aveti o noua statie? Se gaseste la d-voastra in magazin?Dan Mitranescu scrie: ↑Mie Iul 22, 2020 16:12Inseamna ca a cedat receptorul dupa ce a cazut in apa.
Alta explicatie nu gasesc.
Imi pare rau.
Singura rezolvare a problemei este o statie noua.
Va rog sa sunati la magazin. Statiile se vad numai cand descompletam cate un set vanzand avertizorii separat. Chiar daca nu este pe stoc, puteti rezerva una. Pretul este 150 lei.maryn_vs scrie: ↑Mie Iul 22, 2020 18:41Si la ce pret aveti o noua statie? Se gaseste la d-voastra in magazin?Dan Mitranescu scrie: ↑Mie Iul 22, 2020 16:12Inseamna ca a cedat receptorul dupa ce a cazut in apa.
Imi pare rau.
Multumesc frumos. Am sunat astazi si am dat comanda de statie si trebuie sa mai astept si am mai dat comanda si de alte produse. Tot respectul pentru ajutorul dat.Dan Mitranescu scrie: ↑Joi Iul 23, 2020 0:01Va rog sa sunati la magazin. Statiile se vad numai cand descompletam cate un set vanzand avertizorii separat. Chiar daca nu este pe stoc, puteti rezerva una. Pretul este 150 lei.maryn_vs scrie: ↑Mie Iul 22, 2020 18:41Si la ce pret aveti o noua statie? Se gaseste la d-voastra in magazin?Dan Mitranescu scrie: ↑Mie Iul 22, 2020 16:12Inseamna ca a cedat receptorul dupa ce a cazut in apa.
Imi pare rau.