Peris 2010

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

crysty21
Puncte: 0

Peris 2010

Mesaj de crysty21 »

Am vorbit azi cu domnul Albastroiu si mi-a dat urmatoarele informatii:

Taxe 2010:
-Podisor 1 (balta mica) 80 ron/12h cu posibilitatea de a retine 5kg crap intre 2 si 4 kg;
-Podisor 2 (balta mare) 60 ron/12h numai C&R; 100 ron/12h cu posibilitatea de a retine 5kg crap intre 2 si 4 kg;
Taxele pe 24 de ore inca nu s-au stabilit dar noaptea se va pescui numai in incinta fermei (numai pe malul opus accesului pe balta). In podisor 1 vor fi exemplare pana in 10kg iar in podisor 2 vor fi exemplarele faimoase de peste 10kg.
Se va pescui cu maxim 4 lansete pe ambele bazine fara "bomba" si va fi un control foarte sever.
In jur de 15-20 martie se va permite pescuitul la crap, acum se poare pescuii la caras.

RazvanG
Pescar de competitie

Re: Peris 2010

Mesaj de RazvanG »

Pe amblele balti se poate pescui la caras sau doar pe balta mare?
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

crysty21

Mesaj de crysty21 »

Nu mi-a spus exact dar cred ca numai pe balta mare
Imagine

zenhor

Mesaj de zenhor »

Schimbari destul de radicale fata de ce-a fost pana acum, dar totusi e ceva nou, nu neaparat rau.
Pana una-alta lacurile cu acest regim combinat C&R +/- retinerea unei cantitati modeste de peste se bucura de un profit bunicel. Evident inghesuiala si supravegherea gen BigBrother rapesc mult din farmecul relaxarii.
De preferat sincer sa se lase masinile la intrare si sa se controleze bagajele la iesire, dar in rest sa poti cat de cat sa te bucuri de o oarecare intimitate.
Atmosfera pe Podisor 1 era foarte relaxata si tot timpul senzatia de siguranta era maxima. Sunt sigur ca se vor asigura aceleasi conditii.

Singura diferenta dintre lacurile cu regim combinat si Peris este ca acelea au o densitate foarte mare de peste, lucru care nu e valabil la Peris. Intr-adevar peste mare va fi, dar nu mult si eventual destul de greu de pacalit. Nu stiu cat de atragator este acest lucru pentru cei care prefera sa ia acasa. Nu cred ca va merge sa arunci cateva bete la nimereala si de dimineata pana seara sa-ti umplii juvelnicul. Asa ca sper ca pescarii C&R sa fie mai multi decat ceilalti si sa demonstreze ca acest fenomen s-a amplificat si continua sa fie mai raspandit.
Sper sa se impuna obligativitatea curatirii locului de pescuit si a muzicii la un volum care sa nu deranjeze tot lacul.

Din punctul meu de vedere, daca stiu si ca sunt 2-3 pesti mari in lac, merita sa pescuiesc, asa ca sigur voi merge si la Peris. Din pacate, de-abia in aprilie...

Pentru cei nostalgici, cititi topicurile despre pescuitul la Peris in 2005-2006. Rezultatele nu erau grozave, peste mare si foarte mare nu era din belsug, dar cu toate asta in 2008 s-au prins cantitati enorme de crap si cu greutati cu mult peste media din alte parti.

andymarius

Mesaj de andymarius »

Salut!

Pe 1 mai am fost pe balta mare, am luat un crap romanesc la 10.24 Kg. L-am prins la boaba de porumb dipuita cu s&o si capsuna.
Balta este foarte bine ingrijita, curata, drum de acces bun.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Se poate sa ma insel, dar mai bine sa ma insel decat sa nu fac nimic!

dumi_id

Mesaj de dumi_id »

Cat mai este taxa pentru 24h C&R?

CostinCod

Mesaj de CostinCod »

Vreau si eu un numar de la Peris sa fac o rezervare ! Multumesc
CRAPOHOOLIC
CPK CARP TEAM

CostinCod

Mesaj de CostinCod »

Chiar nu mai stie nimeni nimk de peris ?? balta mare ?? informatii va rog !
CRAPOHOOLIC
CPK CARP TEAM

santieco

Mesaj de santieco »

Va salut! Lacul Peris e in plina relansare, au inceput repopularile, s-a schimbat si regulamentul. Pt cine doreste mai multe detalii, http://www.laculperis.ro

claudiue

Mesaj de claudiue »

Taxa de C&R pe balta mic anu mai exista? Numai cu retinere de peste?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”