Moderator: Dan Mitranescu
O poza cu ei ai? Sa vedem și noi...suntem mai mulți curioși pe aici!Dan Mitranescu scrie: ↑Dum Noi 08, 2020 15:29Noul model de senzori este in lucru. Primesc mostrele in aprox. o luna si daca totul este ok in primavara ii am in stoc.
Senzorii ii fac personal si vor fi pe brandul meu ( TAZURA ).
Asa cum sunt conceputi, nu vor avea concurenta pe piata. Rola cu ax metalic, patru potentiometre ( plate ) asistare cu led pentru nivelul functiilor, functia antifurt AF si functia AM ( auto mute ) cu senzor de proximitate ( ca la telefoanele mobile ) pentru un consum foarte mic si pentru a nu fi influentate de lumina solara, cu verificarea nivelului de incarcare pentru baterie, cu surub din inox ( nu alama sau aluminiu ), cu alarma pe statie la lipsa semnalului uni avertizor !!! , cu distanta mare de emisie si cu un consum foarte mic de energie. Plus toate celelalte functii deja uzuale.
Penare de la 2+1 pana la 6+1. Statia cu 6 pozitii. Toate ledurile isi pot schimba culoarea.
La asta se adauga garantia Mitranescu.
Pretul o sa fie de aprox. 700 lei.
In primele 3 luni de la intrarea in stoc vom veni cu oferte "BUY BACK"sau "RABLA"
, suma fiind oferita ca reducere la achizitionarea noilor avertizori Tazura.
Parerea mea este ca merita asteptarea.
Nu stricam surpriza.Alexandru Mihai scrie: ↑Mar Dec 15, 2020 7:57
O poza cu ei ai? Sa vedem și noi...suntem mai mulți curioși pe aici!![]()
Dan Mitranescu scrie: ↑Mar Dec 15, 2020 14:26Nu stricam surpriza.Alexandru Mihai scrie: ↑Mar Dec 15, 2020 7:57
O poza cu ei ai? Sa vedem și noi...suntem mai mulți curioși pe aici!![]()
Pana de sarbatori ii am fizic.![]()
Da, se poate folosi, dar nu sunt dimensiuni groase. Grosimea maxima este de 0,20mm.syyd scrie: ↑Mar Dec 22, 2020 8:16Dl. Dan, firul textil Tazura 9x150 Spod&Marker ar putea fi utilizat si ca linie principala pe o lanseta de pescuit?
Ma refer la pescuitul din mana, atat pe balti private unde este nevoie de distanta cat si pe salbatic.
Trimis de pe al meu SM-G970F folosind Tapatalk