Moderator: Dan Mitranescu
Mai dureaza. Inca suntem in faza de proiectare. Preconizez ca vor intra in stoc in luna mai.
Multumesc pentru implicare.danbd scrie: ↑Mie Feb 10, 2021 9:36Salut,
Modelul de la D in realitate se vrea similar cu modelul curent? (pastrand proportiile desenului mie imi pare un pic mai alungit si mai putin inalt.)?
Una peste alta vroiam sa aleg si eu D cu desenul de la C dar citind ca vrei sa-l faci dintr-o bucata dispare nevoia surubului deci modelul de la D se va putea realiza,
In concluzie D este si alegerea mea
Ca si parere:
1- poate iei in considerare si varianta fara arc tensionare (pui in pachet o greutati suplimentara ce se poat clipsa pe tija) .
2- daca nu e f scump poate faci si o varianta cu carcasa gri smoke si cu posibilitate de selectie culoare led. Astfel se rezolva problemele la combinare cu diferite modele de senzori. (+ pacalelile din concursuri ...de la tine am invatat-o)
3- Cred ca o greutate lunga pierde din eficienta prin prisma faptului ca scurteaza bratul. ( e mai frumoasa dar mai putin eficienta)
de luat in calcul
4- Led de calitate cu intensitate mare
5- fir de calitate cu lipituri de calitate.
6- Arcul de la butonul de tensionare de calitate (am vazut ca vrei de inox)
7- finisaje de calitate (stiu ca utilizatatea primeaza, dar, in realitate, oamenii au si o latura sensibila la frumos.![]()
chiar cred asta nu o zic ca gluma)
8- penar lat unde toti swingerii incap pe o parte. La mine din asta ingust meu cad swingerii la deschideresi plus ca nu se mai potriveste cu penarul de la senzori
9- atentie la niturile din balamale. Nu stiu terminologia dar cred ca niturile au nevoie de o procesare mai buna, astfel incat sa nu cada din corpul swingerului.
ce am scris sunt oarecum mofturi... eu consider f buna si varianta actuala... (fara tensionare)
Multumesc,
In proiect am:eugen dragnea scrie: ↑Joi Feb 11, 2021 9:47Eu am constatat urmatoarele probleme la cele doua seturi luate de la tine in ultimii 6 ani:
-arc ruginit - nu afecteaza deocamdata functionalitatea dar pentru pretentiosi sigur conteaza...
-bolt balama sarit - si acum mai are sarma pe care am improvizat-o pe balta...imi aduc aminte de ea cand dau sa montez senzorul pe rod-pod![]()
-unele greutati culiseaza uneori mai greu - aici poate fi si factorul praf implicat
-trebuie miscat de talpa cand bagi jack-ul luminilor in senzor - se poate rezolva usor cu un flex dar ar fi bine sa-i faci din fabrica o crestatura sau jack-ul sa fie mai subtire.