Moderator: Dan Mitranescu
Suna bine!Dan Mitranescu scrie:Salut,
Incerc cat mai repede deoarece miercuri intra in stoc noile modele de lansete.
Totodata vin si modele noi de mincioguri, cu calitate ridicata si preturi bune. Trebuie sa le urc pe site si pe acestea.
In paralel lucrez la matritele pentru plumbi cu tija rigida.
Sa vad cum le scot la capat.
Eu zic ca cele mai vandute gramaje pentru apa curgatoare vor fi intre 40 si 100 gDan Mitranescu scrie: ↑Sâm Mar 06, 2021 16:49Lucrez la o matrita pentru asa ceva. Ce gramaje va intereseaza ?
Multumesc pentru sfat. Momentan trebuie sa pun la punct noua serie Tazura, dupa care plumbii cu tija rigida si apoi ajung la momitoare de apa curgatoare. Orice sfat este bun.nicuB scrie: ↑Lun Mar 08, 2021 11:28Eu zic ca cele mai vandute gramaje pentru apa curgatoare vor fi intre 40 si 100 gDan Mitranescu scrie: ↑Sâm Mar 06, 2021 16:49Lucrez la o matrita pentru asa ceva. Ce gramaje va intereseaza ?
Daca imi permiti un sfat legat de matrita: sa NU faci cosulete cu 4 picioruse de juma' de cm. Cele mai bune cosulete pt ape curgatoare sunt cele cu doua gheare mai mari.
Salut,.ecs scrie: ↑Lun Mar 08, 2021 21:41Salut Dan,
Vad ca ai listat pe site noile lansete iar acum am o dilema.
Ca introducere, pescuiesc aproape mereu lansat, cu fir de 0.35-0.4 pe lacuri precum moara vlasiei 2, hermes, lazuri 5, floarea popestiului, probabil stii genulcateodata folosesc momitor dar in general plumb cu 1-2bile si banda/saculet pva. In stilul actual , cu FL Blixem si Daiwa Windcast QDA pescuiesc undeva in 80-100m destul de lejer. N-am masurat niciodata pe camp niste aruncari maxime.
Eram decis la MTX14NC dar acum mi-au atras atentia Tazura Sublim si Class. Tinand cont de cele povestite mai sus si urmarind tabelul din pagina 65, Tazura Sublim mi-ar aduce avatanje reale? Ori e mai indicat sa merg pe Tazura Class/MTX14NC ? Si daca da, catre care , vazand ca diferentele din tabel sunt extrem de mici. Diferenta de pret dintre cele 3 lansete nu reprezinta o problema.