Moderator: Dan Mitranescu
Ajung sau pot fi comandate maine?Dan Mitranescu scrie: ↑Vin Apr 23, 2021 14:39Astazi am aflat. Cobrele ajung miercuri.Cucu Ionel scrie: ↑Joi Apr 22, 2021 9:47Cobrele mai dureaza pana sa intre pe site? Dar plumbii de 80 gr ptr pungi? Multumesc!
Sunt de luni in vama. Asteptam sa le dea drumul de la o ora la alta. In momentul in care le am, atunci vor fi disponibile si pe site.georgehadrian scrie: ↑Mar Apr 27, 2021 18:01Ajung sau pot fi comandate maine?Dan Mitranescu scrie: ↑Vin Apr 23, 2021 14:39Astazi am aflat. Cobrele ajung miercuri.Cucu Ionel scrie: ↑Joi Apr 22, 2021 9:47Cobrele mai dureaza pana sa intre pe site? Dar plumbii de 80 gr ptr pungi? Multumesc!
Salutare,Dan Mitranescu scrie:Mai dureaza. Inca suntem in faza de proiectare. Preconizez ca vor intra in stoc in luna mai.
Pretul nu il stiu deocamdata, dar o sa fie putin peste 200 lei pentru setul de 4 cu penar.
Momentan vreau sa iasa cat mai bine, sa elimin micile probleme existente ( in special cele de la butonul de tensionare ), sa dezvolt acel dublu conector care consider ca este util si arata mai bine ca oricare alta combinatie de conectare a avertizorilor si swingerelor, mai ales pentru ca elimina deja renumita "talpica".
Merg in continuare pe sistemul de clipsare MKM3 pe care il consider cel mai bun ca functionare si incerc sa umblu putin la aspect prin modificarea greutatii ( mai lunga si mai subtire ) cat si a capului de plastic pe care incerc sa il fac dintr-o piesa ( elimin surubul si cele doua fete de plastic ) peste care o sa existe un capac colorat ( ce se poate schimba ).
Asa ca este de lucru si necesita putin mai mult timp.