Întrebare pentru Dan Mitranescu

Moderator: Dan Mitranescu

Încuiat
Dunca Sergiu
Puncte: 0

Re: Întrebare pentru Dan Mitranescu

Mesaj de Dunca Sergiu »

Buna ziua! Dl.Dan.Scurta intrebare intre cele doua noi modele de saltele de receptie care sunt diferentele ca domnul de la magazin imi spune ca sunt la fel ca dimensiuni difera doar nivelul de protectie pe site una apare fiind cu 30 de cm mai mare este reala valoare?Vreau sa comand una dintre ele ele si ma intereseaza de principiu cea mare daca dimensiunile sunt cele de pe site.Va multumesc!

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Dunca Sergiu scrie:
Mie Mai 05, 2021 20:06
Buna ziua! Dl.Dan.Scurta intrebare intre cele doua noi modele de saltele de receptie care sunt diferentele ca domnul de la magazin imi spune ca sunt la fel ca dimensiuni difera doar nivelul de protectie pe site una apare fiind cu 30 de cm mai mare este reala valoare?Vreau sa comand una dintre ele ele si ma intereseaza de principiu cea mare daca dimensiunile sunt cele de pe site.Va multumesc!
Salut. Banuiesc ca este la mijloc o neintelegere.
Cred ca "domnul" George de la magazin s-a referit la saltelele cu aceleasi dimensiuni, una dintre ele are avand marginile buretate, iar dumneavoastra va referiti la saltelele care arata la fel, dar cu dimensiuni diferite.
Primele 3 de pe site:
https://danmitranescu.ro/273-saltele-crap

Cea din mijloc este mai mare, asa cum este specificat pe site. Cele din parti sunt cele la care a facut referire George. ( cred )
Domnul George a comandat o saltea mare la depozit in aceasta seara, asa ca o are la magazin.

Oricand, cu placere.

Dunca Sergiu

Mesaj de Dunca Sergiu »

Ma refer la cea lungimea de 150cm și costa 310lei.Vreau sa imi confirmați dacă are dimensiunile menționate pe site. Scuze că nu am fost suficient de explicit în primul msg.

Trimis de pe al meu SM-G985F folosind Tapatalk

Dan Mitranescu
Veteran

Dunca Sergiu scrie:
Joi Mai 06, 2021 0:46
Ma refer la cea lungimea de 150cm și costa 310lei.Vreau sa imi confirmați dacă are dimensiunile menționate pe site. Scuze că nu am fost suficient de explicit în primul msg.

Trimis de pe al meu SM-G985F folosind Tapatalk
Dimensiunile sunt specificate corect.

Eu am inteles perfect intrebarile, numai ca am explicat si neintelegerea din discutia pe care ati avut-o cu George, care banuiesc ca a crezut ca va referiti la salteaua cu cadrul acoperit si raspunsul lui a venit in acest sens. ( a spus ca "sunt la fel ca dimensiuni, dar difera nivelul de protectie" si asa este, dar comparand celalalt model, nu cel vizat de dumneavoastra )

shopy

Mesaj de shopy »

Salut! Am cumparat 'penar tamburi rezerva' dupa ce am citit in descriere ''accepta tamburi de dimensiuni maxime specifici mulinetelor de crap''. Am pus in el patru tamburi, doi de Okuma Axeon si doi de MX14000 Custom. Dupa cum se poate observa, capacul nu se poate inchide orice i-as face! Am scos cei doi tamburi Okuma (desi nu sunt nici pe departe cei mai mari intre mulinetele de crap) si tot nu se poate inchide. In aceste conditii, ce sa fac cu el?
Fişiere ataşate
IMG_20210507_143519 (Custom).jpg
IMG_20210507_143519 (Custom).jpg (252.76 KiB) Vizualizat de 931 ori
IMG_20210507_143604 (Custom).jpg
IMG_20210507_143604 (Custom).jpg (210.38 KiB) Vizualizat de 931 ori

Buricu

Mesaj de Buricu »

Servus Dan,
Eu revin cu intrebarile "ciudate" : un varf de MTX 8 NC se poate achizitiona separat? Banuiesc ca se potriveste pe cotor de MTX 8 Black Edition - DM.
Multumesc
Adrian Bunea
Peştele scapat este întotdeauna cel mai mare

Dan Mitranescu
Veteran

shopy scrie:
Vin Mai 07, 2021 16:17
Salut! Am cumparat 'penar tamburi rezerva' dupa ce am citit in descriere ''accepta tamburi de dimensiuni maxime specifici mulinetelor de crap''. Am pus in el patru tamburi, doi de Okuma Axeon si doi de MX14000 Custom. Dupa cum se poate observa, capacul nu se poate inchide orice i-as face! Am scos cei doi tamburi Okuma (desi nu sunt nici pe departe cei mai mari intre mulinetele de crap) si tot nu se poate inchide. In aceste conditii, ce sa fac cu el?
Buna ziua,
Apasati pe capac si inchideti fermoarul. Tamburii trebuie sa stea presati de buretele de pe capac. Va garantez ca este totul in ordine si o sa observati acest lucru dupa ce veti inchide penarul.

Dan Mitranescu
Veteran

Buricu scrie:
Vin Mai 07, 2021 17:11
Servus Dan,
Eu revin cu intrebarile "ciudate" : un varf de MTX 8 NC se poate achizitiona separat? Banuiesc ca se potriveste pe cotor de MTX 8 Black Edition - DM.
Multumesc
Stai linistit cu "intrebarile ciudate". :) Nu este cazul de asa ceva si printre pescari, cu atat mai mult. :)
Varfuri de MTX 8 NC nu avem la vanzare separat. Imi pare rau.

Oricand, cu placere.

Buricu

Mesaj de Buricu »

Dan Mitranescu scrie:
Vin Mai 07, 2021 17:15
Buricu scrie:
Vin Mai 07, 2021 17:11
Servus Dan,
Multumesc
Stai linistit cu "intrebarile ciudate". :) Nu este cazul de asa ceva si printre pescari, cu atat mai mult. :)
Varfuri de MTX 8 NC nu avem la vanzare separat. Imi pare rau.

Oricand, cu placere.
M-am linistit!😎
Cu prima ocazie o sa o scimb cu o Tazura Class. Am achizitionat deja una si-mi place foarte mult!.
RS-40 T este mai "jmechera" dar inca nu m-am acomodat cu ea. I-mi da senzatia de fragilitate!?
Timpul le rezolva pe toate!
Multumesc
Adrian Bunea
Peştele scapat este întotdeauna cel mai mare

Dan Mitranescu
Veteran

Buricu scrie:
Vin Mai 07, 2021 18:02

M-am linistit!😎
Cu prima ocazie o sa o scimb cu o Tazura Class. Am achizitionat deja una si-mi place foarte mult!.
RS-40 T este mai "jmechera" dar inca nu m-am acomodat cu ea. I-mi da senzatia de fragilitate!?
Timpul le rezolva pe toate!
Multumesc
Numai senzatia este de fragilitate. Da cat poti de tare cu Tazura RS . Raspund eu. :)

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “DAN MITRANESCU”