Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Mulțumesc! Chiar pe acestea le-am şi cumpărat! Mai caut încă 4.
Mulțumesc pentru intenție, chiar sunt mai sigure decât altele. Nu au plastic, doar inox şi aluminiu, mai puțin cele 2 garnituri, protecțiile interioare şi cordelina elastică, toate se pot înlocui, la nevoie.Andreicocos scrie: ↑Mie Iun 30, 2021 21:00Banuiam, dar am zis totusi sa las link, in caz ca nu sunt acelea, mi-au sarit in ochi si le-am tinut minte ca sunt destul de rareSa le stapanesti cu placere, par ce trebuie din poze.
![]()
Valabil!freespirit scrie: ↑Mar Iun 29, 2021 15:17Cumpăr suporturi Poseidon rod safe pentru mânerul lansetelor, pentru diametrul tijei Ø 17 -23 mm. Am 4 bucăți şi mai caut, cel puțin, încă 4 bucăți.
freespirit scrie: ↑Vin Aug 06, 2021 7:47Cumpăr suporturi Poseidon rod safe pentru mânerul lansetelor, pentru diametrul tijei Ø 17 -23 mm. Am 4 bucăți şi mai caut, cel puțin, încă 4 bucăți.
freespirit scrie: ↑Vin Aug 06, 2021 7:47Cumpăr suporturi Poseidon rod safe pentru mânerul lansetelor, pentru diametrul tijei Ø 17 -23 mm. Am 4 bucăți şi mai caut, cel puțin, încă 4 bucăți.