Clipsuri cleme tambur Daiwa Infinity 5500

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
freespirit
pescar de competitie
Puncte: 0

Clipsuri cleme tambur Daiwa Infinity 5500

Mesaj de freespirit »

Salut! Caut clipsuri originale de Daiwa Infinity, chiar dacă mi le-a schimbat Adi, cu clipsuri metalice, dintre cele originale, unul mi s-a rupt cu firul înaintaș de 0,70 mm, iar al doilea s-a rupt la demontare, prin urmare, caut să am setul complet, chiar dacă nu le mai folosesc, pe de altă parte, mă gândesc că poate se mai rup și altele, la încă 3 seturi de tamburi, până le schimb cu clipsuri metalice, deci, dacă le-a mai schimbat cineva și nu mai are ce face cu ele, sunt interesat eu.
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

freespirit
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Clipsuri cleme tambur Daiwa Infinity 5500

Mesaj de freespirit »

freespirit scrie:
Dum Apr 18, 2021 21:25
Salut! Caut clipsuri originale de Daiwa Infinity, chiar dacă mi le-a schimbat Adi, cu clipsuri metalice, dintre cele originale, unul mi s-a rupt cu firul înaintaș de 0,70 mm, iar al doilea s-a rupt la demontare, prin urmare, caut să am setul complet, chiar dacă nu le mai folosesc, pe de altă parte, mă gândesc că poate se mai rup și altele, la încă 3 seturi de tamburi, până le schimb cu clipsuri metalice, deci, dacă le-a mai schimbat cineva și nu mai are ce face cu ele, sunt interesat eu.
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”