Moderator: gor965
pe propietatea noastra respectam decizia APCR ului nostru....gabisandu scrie:@ Dan Marinita
Clubul nostru respecta decizia APCR si in consecinta nu veti putea intra pe proprietatea noastra. La aceasta etapa organizatorul a hotarat ca accesul vizitatorilor sa fie interzis, oricine in afara de cluburile participante si organizatori nu vor avea dreptul de a intra pe lacul nostru. Va multumim pentru intelegere.
Ce te bagi mha in seama???dan _city_center scrie:pe propietatea noastra respectam decizia APCR ului nostru....gabisandu scrie:@ Dan Marinita
Clubul nostru respecta decizia APCR si in consecinta nu veti putea intra pe proprietatea noastra. La aceasta etapa organizatorul a hotarat ca accesul vizitatorilor sa fie interzis, oricine in afara de cluburile participante si organizatori nu vor avea dreptul de a intra pe lacul nostru. Va multumim pentru intelegere.![]()
![]()
![]()
![]()
ce sa fac mai Genes ma bag si eu in seama pentru ca si eu am participat si am platit pentru aceste calificari .daca vrei tu sa nu mai ma bag,si sa fiu slugaDrHook scrie:Ce te bagi mha in seama???dan _city_center scrie:pe propietatea noastra respectam decizia APCR ului nostru....gabisandu scrie:@ Dan Marinita
Clubul nostru respecta decizia APCR si in consecinta nu veti putea intra pe proprietatea noastra. La aceasta etapa organizatorul a hotarat ca accesul vizitatorilor sa fie interzis, oricine in afara de cluburile participante si organizatori nu vor avea dreptul de a intra pe lacul nostru. Va multumim pentru intelegere.![]()
![]()
![]()
![]()
Stai in banca ta fetita![]()
![]()