Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
...pai din mai si pina acum sunt cam doua luni, iar sistemul pe aceasta balta este C&Tovideli scrie:Monturi in line cu momitor si antitangle, nada sparturi de cereale (mai fin macinate), momeala: bob de porumb cu arome de usturoi, capsuna, miere etc.
Eu am fost in 13-15.05 2010, reazultate mai jos:
11 kg
4,5 kg
5 kg
Pe Dirvari se pescuieste in sistemul C&R, iar crapii ower 4kg nu se "premiaza"ovideli scrie:sal, ai intrebat ce recomandari avem, nu cind am pescuit ultima data,scuze, daca vroiai informatii de ieri nu postam.Pe Dirvari nu cred ca-ti de bon valoric de 50 ron pentru pestele eliberat (intre 4 si 8 kg) si bon de 100ron pt cel de peste 10kg cu care poti sa-ti achiti taxa de pescuit. Este alegerea ta pe ce balta pescuiesti.
...din tot ce ti-am explicat nu ai inteles nimic, se "vede" ca esti "nou" pe acest siteovideli scrie:Nu este treaba mea cum își administrează lacul (afacerea) cert este ca are succes la pescari. Intra pe http://www.lac brateni.ro și o sa te convingi. Daca ești din Dej ești foarte aproape de Brateni sau de alte lacuri, ce cauți taman în București.