Vand Senzor Magic

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Încuiat
Neamtul
pescar de competitie
Puncte: 0

Vand Senzor Magic

Mesaj de Neamtul »

Am decis sa nu ma duc la balta anul acesta asa ca prefer sa vand betele si sa-mi cumpar in primavara altele.
Am 4 bucati,folosite extrem de putin anul trecut.
Doua au vazut apa de 4 ori(partide ff scurte)iar celelalte doua n-au decat doua vizite la apa(max. 12-14h fiecare).Nu au defecte de fabricatie si finisajele sunt bune.Betele sunt practic noi. :roll:
Pret:2400lei fix
Eventual fac schimb cu mulinete Infinity XBR 5500 (dar sa fie in stare buna!)ofer diferenta.
Pentru poze lasati adresa de mail.

Neamtul
pescar de competitie

Re: Vand Senzor Magic

Mesaj de Neamtul »

UP!

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

UP!

Marinarul

Mesaj de Marinarul »

Ti-a facut cu ochiul modelul nou de Magic cu face lift , asa-i ? :) E ceva mai fatos ca asta pe care il ai tu dar la fel de bun si eficace.

PS: sunt interesat de betele pe care le vinzi insa numai daca le mai faci o reductie (un discount de 35-40% ar fi binevenit pe praful asta si le poti considera vandute).

Spor ,

Cristi

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Nu,vreau ceva total diferit.Anul acesta nu intentionez sa ma duc pe balti asa ca le vand sa mai deblochez niste bani.
Am pus ochii si pe doua trei modele de bete dar va trebui sa mai pun cateva sute de euro pe langa banii de pe Magic-uri si oricum trebuie sa astept cel putin pana-n iarna sa fac rost de bani. :lol:
Problema e in felul urmator,betele astea sunt aproape nefolosite(am explicat in primul post),arata si lucreaza exact ca bete noi ce le iei din magazin.N-au decat cateva ore pe balta,unde si-asa au stat numai pe rod pod.
Tinand cont de pretul actual si de starea lor nu prea mai pot sa las din pret.O varianta ar mai fi un schimb cu diferenta si sa ma chinui eu sa vand ce primesc la schimb ca sa recuperez banii.
E criza si la mine dar pretul ramane 2400lei,sorry dar nu merge cu reducere de 35%,asta inseamna sa pierd aproape 1000lei ceea ce e foarte mult daca ma gandesc la faptul ca betele astea-s aproape nefolosite si nu am prins niciun peste cu ele decat un cct de caras.
Daca vrei sa faci schimb sunt interesat de un spod,mulinete Infinity,un set de bete mai ieftine,eventual rod pod Infinity sau Starbaits Challanger + diferenta.
Chiar nu am nevoie de bete anul acesta si prefer sa deblochez banii dar nici nu stau asa prost incat sa-i dau pe nimic.Pot sa astept si pana-n iarna.

Daca ai ceva de dat la schimb ca sa mai reduci pretul,astept oferte. :)

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

UP!

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Schimb cu dacia break,an minim '98. :lol:

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

Dom" Neamt ,un Trabant Hycomat merge? :lol:
Mad carp Team

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Nu merge,trebuie neaparat Dacia(ca-i ieftina) break(ptr. ca-i practica) ca sa pot sa bag betele si bagajele cand ma duc la Mures in locuri greu de accesat ca sa menajez Forduletzu. :mrgreen:

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Anunt valabil!

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”