Moderator: gor965
Domnul johnny,nu ati inteles bine sau in totalitate. A fost prezent si procurorul care instrumenteaza cazul, dar si-a parcat masina pe cealalta straduta, cea cu Inspectoratul Silvic, ne avand loc de parcare sub imensa pancarda care troneaza la strada principala si pe care scrie Aici Odihneste intru Domnul, Federatia Romana de Pescuitjohnny scrie: ↑Mie Feb 23, 2022 16:10Ha ha ha ha...... Ieri au venit de la sport, ceva șefi cu comisie și au luat datele pescarilor sportivi. Spuneau că trebuie să le verifice cotizația, programul de antrenament și dacă au vizita medicală la zi . Data viitoare le ia probă de urină, pentru verificare dopaj
De fiecare data cand aia de la CIPS nu mai au hartie igenica prin toalete, mai iau cateva autorizatii din dosarul de afiliere al federatiei ...
Daca Fanel si bufonii lui nu au inteles de atat amar de vreme ce ai explicat tu mai sus, nu cred ca vor pricepe nici de acum inainte.Vladut Mateianu scrie: ↑Mar Iun 07, 2022 11:33Lucrurile sunt clare. CIPS este o organizatie privata. Si accepta pe cine doreste, nu pe cine recomanda staul roman ! E simplu.
Problema este ca statul romanu nu "recomanda", ci mai degraba impune ca in competitiile internationale pe natiuni sa fim reprezentati doar de echipe girate de federatie. Cel putin eu asta am inteles din motivarea unei hotarari definitive.Vladut Mateianu scrie: ↑Mar Iun 07, 2022 11:33Lucrurile sunt clare. CIPS este o organizatie privata. Si accepta pe cine doreste, nu pe cine recomanda staul roman ! E simplu.