Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
nu pot frate, ca nu stiu cu cineviorel dulamita scrie:Hei..."juniorii", luati tata cobrele si "bateti-va" cu(sau in)...bile
![]()
![]()
.
V-am inchiriat crapul pana luni.Va rog sa-mi inapoiati crapul ca tre sa merg si la Herculane sa fac poze si acolo,ca ala cu ursul impaiat a murit...................................crapul din poza i l-am inchiriat eu lui Tavi si el s-a apucat sa-l subinchirieze pe balta pentru poze.Nu credeti in fotografii ,este crapul meu si daca nu mi-l inapoiati va dau la OTV.tavii30 scrie:hop si ceva poze cu un frumos exemplar de 10kg[
CEA MAI TARE REPLICA ....M-AI SPART.......ASTA DA SIMT AL UMORULUI.......O CARACTERISTICA A OAMENILOR INTELIGENTI.viorel dulamita scrie:Hei..."juniorii", luati tata cobrele si "bateti-va" cu(sau in)...bile
![]()
![]()
.
VEZI CA ESTI BAIAT CU CAP,CA NU TE PUI CU TOTI NEBUNII.Scuze eu am vrut s-o privesti mai ilar situatia precedenta.dragos2710 scrie:nu pot frate, ca nu stiu cu cineviorel dulamita scrie:Hei..."juniorii", luati tata cobrele si "bateti-va" cu(sau in)...bile
![]()
![]()
.
![]()
![]()
vad foarte binebcgcraiova scrie:VEZI CA ESTI BAIAT CU CAP,CA NU TE PUI CU TOTI NEBUNII.Scuze eu am vrut s-o privesti mai ilar situatia precedenta.dragos2710 scrie:nu pot frate, ca nu stiu cu cineviorel dulamita scrie:Hei..."juniorii", luati tata cobrele si "bateti-va" cu(sau in)...bile
![]()
![]()
.
![]()
![]()