Va propun sa initiam o discutie despre cum trebuie abordata o partida de pescuit la crap, de maxim 50 de ore (sau poate un concurs) si despre importanta strategiei de nadire?
Ce ziceti, va bagati

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
asa da.ScorleanuAlin scrie:Baieti, vad ca sunteti extrem de activi. Ce ati zice daca in loc de intepaturi am discuta de exemplu despre lucruri facute sa antreneze in discutii si pescarii experimentati, discutii de altfel folositoare pt noi toti cu atat mai mult pt pescarii de crap incepatori.
Va propun sa initiam o discutie despre cum trebuie abordata o partida de pescuit la crap, de maxim 50 de ore (sau poate un concurs) si despre importanta strategiei de nadire?
Ce ziceti, va bagati![]()
Eu sunt pescar de Bulzesti consacrat,si am incercat si la butoane de televizor acolo.Cosmin "hair-stilist" a facut furori cu bloodworm la Bulzesti lucru ce m-a determinat sa folosesc aceleasi bile b-w ca si el.N-am avut nicio prezentare.In schimb nea Marian de la Jiu mi-a recomandat niste mister crab tari-senzor.Am spart recordul cu ele de nenumarate ori.Eu va pot spune ca am folosit la Fantanele niste pelete si am, avut prezentari cu o cadenta de 10 minute,au fost minunate chiar m-a speriau trasaturile pe Fantanele asa dese.Surpriza ca ma scos un singur crap de 2 kg.Dar va asigur ca am si martori ca imediat cum am pus aceste pelete urlau avertizorii si cu siguranta nu erau nici raci nici carasi.M-am oprit din pescuit din pricina unui caine de vanatoare care mi-a facut praf rodpod-ul cu tot cu fire si back lead-uri si m-am ofticat si am renuntat la acea partida.Cine este interesat de aceste pelete sa ma contacteze sa-i vorbesc despre ele.Daca le-as dezvalui pe forum ar naste polemici si de aceea doresc sa fie incercate anonim si individual.Sunt din comert.narcis_teodor scrie:Salut ,
Pestele de 10kg trebuie sa spunem ca s-a prins simbata dimineata pe la ora 4 de ADI aproape de a doua cruce.Haideti sa mai vorbim si noi la ce bile maninca pestele nu sa facem misto!!!!
Stiu ca Adi l-a luat la bile(pestele mare maninca doar pe bile) de la nutrabaits .Doru ionica care a stat linga mine a avut si el un peste mare pe care din pacate l-a ratat. Am auzit ca la Bulzesti a mers bine pe bilele de la toto (Bloodworm) si cred ca si pe Fintinele s-a prins la bilele de la toto(poate ne spune codrut ceva!!??),dar nu cred ca el este secretos![]()
Cunosc cateva si am si dat mana cu ele sunt niste pelete magice dupa mine,credeti-ma.Am incheiat partida de pescuit fara sa dezvalui cuiva ce aveam pe firul de par.M-au socat .Am incercat de mai multe ori si au fost cifrul prezentarilor.Cu rezerva recunosc ca pe mal am adus doar un singur crap.Ii pierdeam la intepare si asta din vina acelor la care am constatat ca erau gresit mansonate cu termocontractibil.ScorleanuAlin scrie:Baieti, vad ca sunteti extrem de activi. Ce ati zice daca in loc de intepaturi am discuta de exemplu despre lucruri facute sa antreneze in discutii si pescarii experimentati, discutii de altfel folositoare pt noi toti cu atat mai mult pt pescarii de crap incepatori.
Ce ziceti, va bagati![]()
Narcis iti dau eu niste pelete si incerci cu ele si mai am niste blood-worm speciale care la fel sunt lunetisti de crap.narcis_teodor scrie:Salut ,
Pestele de 10kg trebuie sa spunem ca s-a prins simbata dimineata pe la ora 4 de ADI aproape de a doua cruce.Haideti sa mai vorbim si noi la ce bile maninca pestele nu sa facem misto!!!!
Stiu ca Adi l-a luat la bile(pestele mare maninca doar pe bile) de la nutrabaits .Doru ionica care a stat linga mine a avut si el un peste mare pe care din pacate l-a ratat. Am auzit ca la Bulzesti a mers bine pe bilele de la toto (Bloodworm) si cred ca si pe Fintinele s-a prins la bilele de la toto(poate ne spune codrut ceva!!??),dar nu cred ca el este secretos![]()
victime............in urma unei nadiri pe masuranarcis_teodor scrie:Salut ,
Asa tata, intram cat de cat in subiect. Cum arata la tine o ''nadire pe masura''?bcgcraiova scrie:victime............in urma unei nadiri pe masuranarcis_teodor scrie:Salut ,