FINALA CN - 15 - 18 iulie MV2

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
marius.mohan
Puncte: 0

Re: FINALA CN - 15 - 18 iulie MV2

Mesaj de marius.mohan »

andrei vladeanu scrie:imi cer scuze pentru acest incident neplacut si profit de ocazie sa anunt toti potentialii vizitatori de astazi sau maine ca accesul auto se face pe sus, pe langa padure, pana la cele 2 parcari amenajate (se observa de la distanta)
Nu este nevoie Andrei sa iti ceri scuze.Sunt convins ca nu este vina clubului Senzor ci strict este o greseala a acelui paznic mult prea zelos.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Dan Badarcea scrie:ieri am stat pe balta de la ora 11 pana la ora 14. asa ca nu e dezinformare :wink:
dvs. dezinformati, dl. dan, ieri la 13.50 am ajuns eu pe balta, iar dvs. nu erati... :lol: :lol: :lol: alta data da si tu un telefon :wink:

organizatorul a facut cinste cu pizza, bere si cola...traiasca organizarea !!! :D , mai ales ca discutiile au fost mai mult decat interesante
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

cornelserbu scrie:
Dan Badarcea scrie:ieri am stat pe balta de la ora 11 pana la ora 14. asa ca nu e dezinformare :wink:
dvs. dezinformati, dl. dan, ieri la 13.50 am ajuns eu pe balta, iar dvs. nu erati... :lol: :lol: :lol: alta data da si tu un telefon :wink:

organizatorul a facut cinste cu pizza, bere si cola...traiasca organizarea !!! :D , mai ales ca discutiile au fost mai mult decat interesante
ceasul tau e ca si tine cornele :lol: :lol: :lol:
Ovidius Constanta

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

mai ales ca discutiile au fost mai mult decat interesante
s-o fi pus de vreo alianta? :roll: :roll: :roll:
Ovidius Constanta

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

cornelserbu scrie:

Domnu Dan ,reglati-va dumneavoastra ceasul ,eu am ajuns la ora 14 fix ,si daca este adevarat ce spuneti trebuia sa ne intalnim macar in padure :!: :!:
Pe langa cele enumerate de Cornel ,mai afla ca organizatorul a facut cinste si cu cafea si ceai rece la sticla la toata lumea .............cat despre discutiii .......habar nu aveti ce a-ti pierdut :!: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

organizatorul a facut cinste cu pizza, bere si cola...traiasca organizarea !!! :D , mai ales ca discutiile au fost mai mult decat interesante[/quote]

Domnu Dan ,reglati-va dumneavoastra ceasul ,eu am ajuns la ora 14 fix ,si daca este adevarat ce spuneti trebuia sa ne intalnim macar in padure :!: :!:
Pe langa cele enumerate de Cornel ,mai afla ca organizatorul a facut cinste si cu cafea si ceai rece la sticla la toata lumea .............cat despre discutiii .......habar nu aveti ce a-ti pierdut :!: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
domnul Victor,in padure va intalniti cu ursul nu cu mine,pe mine ma gasiti in alta parte :lol: :lol: :lol: :lol:
in privinta ceasurilor si al lui cornel si al dumneavoastra......over 50 :lol: :lol: :lol:
discutiile nu ma intereseaza :wink:
Ovidius Constanta

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Dan Badarcea scrie: domnul Victor,in padure va intalniti cu ursul nu cu mine,pe mine ma gasiti in alta parte :lol: :lol: :lol: :lol:

Mam tot uitat dupa dumneavoastra Domnu'Dan si acolo :idea: dar nu era-ti :idea: :lol: :lol: :lol:

Stiu Domnu'Dan.... :!: daca a-i afla mai tarziu ca sa vorbit despre ................... :!: :lol: :lol: :lol: :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

oanavictor scrie:
Dan Badarcea scrie: domnul Victor,in padure va intalniti cu ursul nu cu mine,pe mine ma gasiti in alta parte :lol: :lol: :lol:

Stiu Domnu'Dan.... :!: daca a-i afla mai tarziu ca sa vorbit despre ................... :!: :lol: :lol: :lol: :!:

si daca as afla mai tarziu ca s-a vorbit despre.............tot nu m-ar interesa.ar ramane doar vorbe :lol: :lol: :lol:
stii ce e mai interesant nea Victore? ca despre........nu a lasat niciodata loc de discutii :lol: :lol: :lol:
Ovidius Constanta

plesea george

Mesaj de plesea george »

Dan Badarcea scrie:
oanavictor scrie:
Dan Badarcea scrie: domnul Victor,in padure va intalniti cu ursul nu cu mine,pe mine ma gasiti in alta parte :lol: :lol: :lol:

si daca as afla mai tarziu ca s-a vorbit despre.............tot nu m-ar interesa.ar ramane doar vorbe :lol: :lol: :lol:
stii ce e mai interesant nea Victore? ca despre........nu a lasat niciodata loc de discutii :lol: :lol: :lol:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ costel stanila

costelus, mai baga, tata si tu un clasament...ca sa stim si noi... :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”