FINALA CN - 15 - 18 iulie MV2

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: FINALA CN - 15 - 18 iulie MV2

Mesaj de Andrei I »

FIR INTINS IN ANGLIA PLANET CARP! HAI ROMANIA!

Felicitari tuturor pentru un Campionat National cu mult peste.

Am fost impresionat de indarjirea cu care Planet a reusit marea performanta, dar si de rezultatele CONSTANTE ale celor de la CARPING!

Felicitari SOIMUL si in special Nicu Cioara, care dupa reusita de la TROPHY pe Tancabesti, a re-confirmat si in CN, avand de fiecare data rezultate foarte bune!

Victor Petcu ... nici macar nu va mai felicit :D V-a felicitat deja toata lumea!
De admirat la acest om "nebunia", incapatanarea in atingerea obiectivelor...balta cu cea mai mare densitate de crap din Romania SI CU O MEDIE FOARTE BUNA a CAPTURILOR si doborarea unui record de cantitate in 72 de ore. CU ADEVARAT IMPRESIONANT! BRAVO!

Sper sa nu se supere nimeni, dar mi-as fi dorit sa castige CARPING :) Oricum din acest moment, sunt fan PLANET, ei vor reprezenta ROMANIA! GO PLANET!
Milionar excentric

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

Dan Marinita scrie:Felicitari Campionilor, Felicitari organizatorilor,Felicitari Participantilor la aceasta Finala si Felicitari pentru cantitatea de peste prins in 72h RECORD AUTENTIC National si European.

P.S.Victoras intentionat am dorit sa te felicit la urma deoarece ai dovedit si acum ca ai avut dreptate si anume ca MOARA VLASIEI 2 are cea mai mare densitate de crap din Romania.
Ti-ai implinit dorinta si anume: sa se depaseasca tona de peste intr-un concurs de 72h .

PRIMESTE IN MOD SPECIAL FELICITARILE MELE
"Ti-ai implinit dorinta si anume: sa se depaseasca tona de peste intr-un concurs de 72h ".

MULTUMESC PENTRU FELICITARI DANUTE!!!!! Ai dreptate,iar bucuria mea a fost si mai mare decit ar fi fost cu ceva timp in urma,pentru ca nu sa depasit tona de crap nu intr-un concurs oarecare,s-a depasit tona de crap intr-o finala de CN!!!!! Nu s-a depasit o data s-a depasit de doua ori si nu cu 3-4 kg!!!!!

GABI TOMULESCU - SORIN RUDEANU =1218 KG CRAP!!!!!
LIVIU MIHAI - VIRGIL ZAIT = 1111 KG CRAP!!!!!
9 ECHIPE = 72 ORE = 6.645 KG CRAP!!!!!

Probabil ca nu le convin aceste "evenimente" la "multi",din moment ce sint asa de zgirciti in "felicitari",dar asta este!!!!! :D
Ce s-ar fi intimplat daca aceste "evenimente" s-ar fi intimplat pe o alta balta,cum ar fi Tangabesti sau Chiroiu 4 ? Tot asa "zgirciti" ar fi fost?Oare cum ar fi laudat acea balta si cum ar fi felicitat administratorii baltii respective "unii" gen Vladut Mateianu,etc? Poate ma-nsel si de aceea mai astept!!!!! :D

Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Andrei I scrie:FIR INTINS IN ANGLIA PLANET CARP! HAI ROMANIA!

Felicitari tuturor pentru un Campionat National cu mult peste.

Am fost impresionat de indarjirea cu care Planet a reusit marea performanta, dar si de rezultatele CONSTANTE ale celor de la CARPING!

Felicitari SOIMUL si in special Nicu Cioara, care dupa reusita de la TROPHY pe Tancabesti, a re-confirmat si in CN, avand de fiecare data rezultate foarte bune!

Victor Petcu ... nici macar nu va mai felicit :D V-a felicitat deja toata lumea!
De admirat la acest om "nebunia", incapatanarea in atingerea obiectivelor...balta cu cea mai mare densitate de crap din Romania SI CU O MEDIE FOARTE BUNA a CAPTURILOR si doborarea unui record de cantitate in 72 de ore. CU ADEVARAT IMPRESIONANT! BRAVO!

Sper sa nu se supere nimeni, dar mi-as fi dorit sa castige CARPING :) Oricum din acest moment, sunt fan PLANET, ei vor reprezenta ROMANIA! GO PLANET!
MULTUMESC DL ANDREI!!!!! Cei ca dvs ma fac sa ma simnt si mai bucuros!!!!!
Victoras Petcu

stefanmuraru
pescar de competitie

Mesaj de stefanmuraru »

petcuvicto scrie:
Dan Marinita scrie:Felicitari Campionilor, Felicitari organizatorilor,Felicitari Participantilor la aceasta Finala si Felicitari pentru cantitatea de peste prins in 72h RECORD AUTENTIC National si European.

P.S.Victoras intentionat am dorit sa te felicit la urma deoarece ai dovedit si acum ca ai avut dreptate si anume ca MOARA VLASIEI 2 are cea mai mare densitate de crap din Romania.
Ti-ai implinit dorinta si anume: sa se depaseasca tona de peste intr-un concurs de 72h .

PRIMESTE IN MOD SPECIAL FELICITARILE MELE
"Ti-ai implinit dorinta si anume: sa se depaseasca tona de peste intr-un concurs de 72h ".

MULTUMESC PENTRU FELICITARI DANUTE!!!!! Ai dreptate,iar bucuria mea a fost si mai mare decit ar fi fost cu ceva timp in urma,pentru ca nu sa depasit tona de crap nu intr-un concurs oarecare,s-a depasit tona de crap intr-o finala de CN!!!!! Nu s-a depasit o data s-a depasit de doua ori si nu cu 3-4 kg!!!!!

Probabil ca nu le convin aceste "evenimente" la "multi",din moment ce sint asa de zgirciti in "felicitari",dar asta este!!!!! :D
Ce s-ar fi intimplat daca aceste "evenimente" s-ar fi intimplat pe o alta balta,cum ar fi Tangabesti sau Chiroiu 4 ? Tot asa "zgirciti" ar fi fost?Oare cum ar fi laudat acea balta si cum ar fi felicitat administratorii baltii respective "unii" gen Vladut Mateianu,etc? Poate ma-nsel si de aceea mai astept!!!!! :D

Felicitari Planet !!!!
Fire intinse in Anglia.
Felicitari V. Petcu pentru cantitatea impresionanta de crap din MV2.

SPER LA UN CN 2011 fara nici un scandal (un CN la fel de frumos si captivant ca aceasta finala).

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@victorash

Ca sa laud MV2 este ca si cum as afirma despre Pamela Anderson ca este frumoasa si buna.... :D Oare mai are rost ? :roll:

PS Plus ca , daca ai reciti topicul de la inceput ai observa ca am fost printre primii care au anticipat rezultatele finale ! :wink: Pe tine o sa te felicit personal, intr-un stil propriu...
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

stefanmuraru scrie:
petcuvicto scrie:
Felicitari Planet !!!!
Fire intinse in Anglia.
Felicitari V. Petcu pentru cantitatea impresionanta de crap din MV2.

SPER LA UN CN 2011 fara nici un scandal (un CN la fel de frumos si captivant ca aceasta finala).
MULTUMESC DL STEFAN PENTRU FELICITARI!!!!
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Vladut Mateianu scrie:@victorash

Ca sa laud MV2 este ca si cum as afirma despre Pamela Anderson ca este frumoasa si buna.... :D Oare mai are rost ? :roll:

PS Plus ca , daca ai reciti topicul de la inceput ai observa ca am fost printre primii care au anticipat rezultatele finale ! :wink: Pe tine o sa te felicit personal, intr-un stil propriu...
MULTUMESC PENTRU "COMPARATIE" VLADUTE!!!! ASTEPT SA NE INTILNIM SI SA MA FELICITI !!!! :D
Victoras Petcu

clabuc

Mesaj de clabuc »

Felicitari castigatorilor, finalistilor, Dl. Petcu si tuturor celor implicati.

Eu sunt curios daca echipele care au luat peste 1100 kg au pescuit cumva la boilles sau tot la porumb. Ar fi itneresant de stiut si cati pesti peste 15kg s-au prins, eventual daca s-a luat si peste 20

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

felicitari domnului Victor Petcu pentru ca a creeat o asemenea pista de concurs.Cred ca e foarte greu de intretinut si mai ales de pazit.
In rest as vrea sa pot continua cu felicitarile numai ca nu merita acest lucru nici una din echipele cu care ne-am intrecut in aceasta finala. Mai exact le pot spune felicitari ca au ajuns in aceasta faza a competitiei si atat. Gabi Sandu un manager excelent dar un om acum a trecut peste orice calitate umana si a acceptat oferta celor de la Soimul . Nu stiu cum a fost oferta catre Gabi Sandu dar pot sa spun ca noua celor de la Carping Club ne-au cerut 10.000 ron + 3000 euro pentru ca ei sa se transforme in aliati ai nostrii. Noi am refuzat. De aici a inceput nenorocirea pentru noi. Pe sectorul A linga mine Bogdan cu Mari nu aveau cum sa influenteze cu mai nimic pescuitul in zona pentru ca si noi si Piatra Neamt prindeam bine noaptea. Cert este ca nu au mai aruncat o bila in apa si nu au mai schimbat o lanseta pina a doua zi. Pe sectorul B linga Silviu, Zarguzon era apucat de streche si nadea in disperare cu tot ce avea prin stand , incercand sa prinda el mult ca sa-i intreaca sau macar sa nu poata prinde acestia sa se apropie de Piatra Neamt. Pe sectorul C echipa Soimul a oprit orice activitate legata de pescuit toata noaptea. Linga ei Gabi Sandu a fost avantajat.
am spus acum asta pentru ca oricum era chestie de timp pina se facea publica si nu vreau ca noi sa fim acuzatio ca n-am avut curaj sa spunem.
Este o treaba care s-a mai facut si anul trecut la Sacel dar acolo rezultatul a facut ca toata lumea sa sara in sus ca s-a calificat Dan Mitranescu. Acum se pare ca Gabi Sandu este preferatul tuturor si aceasta influentare a rezultatelor va trece neobservata.

pentru tot lotul Planet Carp.

dupa cat ati muncit si v-ati chinuit si ati avut rezultate foarte bune ce satisfactie mai puteti avea cind dupa ce ca ati pescuit o mansa mai putin, acum v-ati folosit de inca trei echipe (lotul Soimul)ca sa ne puteti bate la 10 kg. ( asta fiind rezultatul anuntat ieri) .

plus ca am inteles ca s-a cautat de foarte multe ori ca sa apara acele 10 kg.

parca cineva spunea mai calculati odata ca eu stiu sigur ca am pus ceva aici. urat foarte urat.

daca era orice alta echipa in finala, in locul celor de la Soimul nu se facea asa ceva niciodata. Asta e parerea mea de rau ca cei care au fost bagati pe gat in mansa a doua dupa ce au iesit din prima au ajuns sa influenteze rezultatul final al celui mai disputat Campionat National din istoria pescuitului de pina acum. Dumnezeu sa va ajute!
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Martin

Mesaj de Martin »

Eu pe MV2 mi-am început ucenicia la crap.
Aici am avut primele driluri cu crapi de peste 10 kg şi voi încerca să-mi dobor cu fiecare ieşire, recordul anterior.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”