Solar P1 Cap Suport Lanseta Ajustabil Inox

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
Alexandru Dumitru
Mesaje: 6
Membru din: Mar Ian 03, 2017 15:28

Solar P1 Cap Suport Lanseta Ajustabil Inox

Mesaj de Alexandru Dumitru »

1. Solar P1 Cap Suport Lanseta Ajustabil Inox – Standard are un design inovator, ajustabil și este pur și simplu cel mai bun produs din segmentul sau de piață. Sistemul inteligent de ajustare, încadrat în interiorul șurubului central, este o inovație la nivel mondial ce permite reglarea brațelor pentru a gazdui perfect orice fel de talon (de la cele ultra-slim din carbon, până la cele groase, învelite în plută sau duplon).

2. Solar P1 Cap Suport Lanseta Ajustabil Inox – Mini are un design inovator, ajustabil și este pur și simplu cel mai bun produs din segmentul sau de piață. Sistemul inteligent de ajustare, încadrat în interiorul șurubului central, este o inovație la nivel mondial ce permite reglarea brațelor pentru a gazdui perfect orice fel de talon (de la cele ultra-slim din carbon, până la cele groase, învelite în plută sau duplon).

Mecanismul de utilizare este foarte simplu: sub șurubul central vei gasi un cap ce poate fi accesat cu ajutorul Imbusului livrat în pachet. Deșurubează ușor capul cu ajutorul Imbusului, apoi setatează brațele pe talonul lansetelor și strânge la loc capul. Rezultatul final este un suport versatil, pliat perfect pentru lansestele tale.

Bratele Flexi-Grip au flexibilitate moderată și sunt prevăzute cu înveliă cauciucat, foarte aderent, pentru a asigura lansetele. Solar P1 Cap Suport Lanseta Ajustabil Inox – Mini este construit cu tehnologia revoluționară specifica gamei P1 (5 Spoke Diamond Grip), iar surubul cu filet 3/8” BSF este compatibil cu întreg portofoliul Solar și cu majoritatea picheților și buzzbarilor de pe piață.

Caracteristici:

Design unic la nivel mondial!
Latimea poate fi ajustata pentru orice tip de lanseta de pe piata.
Proiectare asistata de calculator (CAD) si proces de fabricatie de mare precizie.
Produs in Marea Britanie, respectand cele mai inalte standarde de calitate.
Toate componentele acestui cap suport lanseta mini sunt realizate integral din inox de cea mai inalta calitate.

Produsele nu sunt noi.

Preturile sunt:
1. Standard - set 3 buc = 250 Lei
2. Mini - set 3 buc = 300 Lei


Imagine

Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”