DEZAMAGIT FOX RX+

Moderatori: Bogdan Zaharia, odoctee, gor965, Adi Forest

Scrie răspuns
dragan gioni
Puncte: 0

DEZAMAGIT FOX RX+

Mesaj de dragan gioni »

Buna ziua,
Am achizitonat la inceputul lunii un set de avertizori FOX RX+ 4+1 din magazin sigilati, sperand ca am luat ce este mai bun de pe piata pe acest segment. La prima partida de pescuit dupa ce ma mandream de ansamblul pe care aveam betele, ( meccanica revolution, swingere FOX MK2 LUMINO ) credeam ca am atins maximul de confort si functionare. Joi si vineri frumos totul O.K., sambata incepe ploaia, o ploaie moderata spre puternica, dar nu cum am prins alte dati. Dupa ce ploaia a incetat, surpriza mare a fost ca doi avizatori nu mai functionau. I-am oprit repede le-am scos bateriile si i-am pus la uscat...NIMIC !!!! Duminica si Luni au stat la caldura fara baterii si...TOT NIMIC !!! Este posibil ca la prima ploaie aceasta serie sa se strice sau am prins eu un lot cu defect ? A mai avut cineva aceasta problema ? Sunt in discutii cu magazinul de unde i-am achizitionat sa le fac retur spre rezolvare (service), dar nu ma incanta ideea dupa ce am dat atatia bani sa isi bage surbelnitele in ei. Trecand 14 zile de cand i-am primit credeti ca poate sa ii schimbe cu unii noi...daca la urmatoarea ploaie am aceeasi problema ? Ajung la vorba unui prieten...IEFTIN TATA, CA FACE ACELASI LUCRU - se strica dupa 3 ani iei altele si tot nu ajungi sa dai atatia bani sa te enervezi.

Danieliancu
Puncte: 0

Re: DEZAMAGIT FOX RX+

Mesaj de Danieliancu »

ii folosesc cam de cand au aparut, aprox 6 ani. concursuri de o sapt si cam 6-7 partide pe an. cu un singur senzor am
avut problema in genul ca sunetul nu se auzea f bine, inlocuit pe garantie. in rest nicio problema.

Sent from my iPhone using Tapatalk

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “PREZENTARE ARTICOLE PESCUIT”