Adminul siteului sa le directioneze postarile unde trebuie, nu a zis nmeni ca trebuie sa le dai la cap .Oamenii pot sa zica ce vrea ca daia e site public dar ...............andrei vladeanu scrie:dane
daca nu sunt clone ce sa le facem?

Moderator: gor965
Adminul siteului sa le directioneze postarile unde trebuie, nu a zis nmeni ca trebuie sa le dai la cap .Oamenii pot sa zica ce vrea ca daia e site public dar ...............andrei vladeanu scrie:dane
daca nu sunt clone ce sa le facem?
Multumesc Andreiandrei vladeanu scrie:admin,
te rog sa faci curatenie in acest topic si sa muti discutiile in alta parte
Tu nu esti decat o Izaura pe plantatie ,saracie crunta.De unde si pna unde iti veni tie sa dai in Bogdan mai labinstein?L-ai cunoscut personal sa poti face asemenea afirmatii de prost gust si de proasta factura?Lao scrie:In afara de marinita care mai stie sa scrie si sa se exprime, dar are un caracter dubios, restul care ridicati osanale bungetului in frunte cu snobul si taranusul de caba, mai treceti pe la scoala si mai cititi un indreptar al bunelor maniere, ca stati tare prost la acest capitolul. Asta daca vreti sa va mai bag in seama, daca nu, il chem pe gunoierul de capul strazii, cu el va intelegeti mai bine.![]()
Inca o data caba isi da arama pe fata cu aere de taran smecher expirat care pozeaza in baiat bun.![]()
In rest bateti campii cu gratii cu pestele din baltoaca si camerele de luat vederi care sunt puse la misto ca vezi doamne ce peste are (puta ciobanului) sa nu-l fure saracii pescari platitori...Pana la urma duceti lipsa cu de toate, si de peste si de pescari si de bun simt..
Marinita eu zic sa-ti vezi de ciorba ta si vorba lui caba: ciocul mic si joc de glezne...nu te baga tu aiurea in ciorba ca te arzi...
Caba, daca aveai peste in supa aia a ta, nu se manca carnea pe tine de oftica si nu sareai in sus pe aici, taceai malc ca stiai ca nu am dreptate. Dar tu nu, precum capra raioasa daca nu tine si coada sus....
Vladut Mateianu, scuze dar am fost provocat de caba cu limbajul lui de Dambovita...
Lao scrie:In afara de marinita care mai stie sa scrie si sa se exprime, dar are un caracter dubios, restul care ridicati osanale bungetului in frunte cu snobul si taranusul de caba, mai treceti pe la scoala si mai cititi un indreptar al bunelor maniere, ca stati tare prost la acest capitolul. Asta daca vreti sa va mai bag in seama, daca nu, il chem pe gunoierul de capul strazii, cu el va intelegeti mai bine.![]()
Inca o data caba isi da arama pe fata cu aere de taran smecher expirat care pozeaza in baiat bun.![]()
In rest bateti campii cu gratii cu pestele din baltoaca si camerele de luat vederi care sunt puse la misto ca vezi doamne ce peste are (puta ciobanului) sa nu-l fure saracii pescari platitori...Pana la urma duceti lipsa cu de toate, si de peste si de pescari si de bun simt..
Marinita eu zic sa-ti vezi de ciorba ta si vorba lui caba: ciocul mic si joc de glezne...nu te baga tu aiurea in ciorba ca te arzi...
Caba, daca aveai peste in supa aia a ta, nu se manca carnea pe tine de oftica si nu sareai in sus pe aici, taceai malc ca stiai ca nu am dreptate. Dar tu nu, precum capra raioasa daca nu tine si coada sus....
Vladut Mateianu, scuze dar am fost provocat de caba cu limbajul lui de Dambovita...
noi, in orasul asta prin care civilizatia iese din romania, numim clona o persoana care-si substituie identitatea si posteaza pe forumbogkba scrie: Vladutz daca vrei dupa aceasta postare sa-mi stergi contul nu este nici un fel de problema,pt ca nu mai vreau sa aud de clone care se ascund dupa monitoare.Invitatia ramane valabila,te salut cu respect!!![]()