Moderator: gor965
Pasa scrie:@bogdan
pune te rog poza cu ce am prins eu sa vada si fraeri astia ce peste se prinde pe bunget sa nu mai fie tari in gura
Lao scrie:Caba hai sa lamurim cum sta problema ca lumea crede ca am ceva cu tine sau cu balta sau eu vreau sa denigrez.
Supararea mea vis-a-vis de tine si balta a inceput anul trecut cand nu m-ai lasat sa plantez pe motiv ca o sa fie concurs. Bun, am inteles, dar a venit alaturi un pescar care planta fara probleme si paznicul nu i-a zis nimic.Nu sunt genul sa ma cert, mai ales la pescuit unde vreau sa ma relaxez. Cand ai venit pe acolo, am dorit sa discut cu tine problema plantarii dar m-ai expediat repede cum ca esti ocupat si ai treaba pana peste cap cu concursul.
A doua oara am venit anul asta si am vrut sa pescuiesc la capul baltii unde se vedeau niste pescari; paznicul mi-a interzis balmajind niste vorbe in barba de nu am inteles decat ca acolo sunt amici, prieteni, etc...
A treia oara nu mai conteaza.
In total capturi zero in trei partide pe Bunget si tratamentul administratiei a fost cu fundul.
Atunci in cazul de fata am voie sa-mi exprim opinia fata de administratie si lac, nu? Am platit, nu am fost la pomana. Ca d'aia e forum ca sa-ti exprimi o opinie, dar se pare ca unii nu suporta asa ceva si trec direct la injurii, jigniri si amenintari.
Eu nu am zis decat ca nu e peste in lac si atat. Nu am deschis nicio polemica. Polemica ati facut-o voi, injurandu-ma, amenintandu-ma, jignindu-ma pe p.m. si aici direct. Cum credeai ca o sa tac la aceste acuze si jigniri din partea voastra? Mi-ai dat vreodata un p.m. sa ma intrebi: ba omule ce ai cu mine, ce te-a deranjat? Nu, ai preferat sa asumti dulaii sa latre.
Marinta bate campi ca am fost momit cu partide gratis de pescuit de Petcu patron la Moara. Ma face sa rad: nici nu-l cunosc pe Petcu personal si nici vorba de partide gratis. Dimpotriva, asa cum a zis Marinita (apropo, daca asa se prezinta un presedinte apcr, ne meritam soarta), chiar doresc sa iau legatura cu Petcu deoarece unii paznici au impresia ca ei sunt patronii, vorbesc cu pescarii de parca ne-am cumetrit pe la vreo nunta impreuna si de respect nici nu poate fi vorba. Pana la urma atata timp cat eu platesc si respect un regulament, am si eu niste drepturi, ca am venit sa ma recreez, nu sa fiu luat la misto.
Cam asta este, nici vorba de razbunari, planuri diabolice sau teoria conspiratiei, cum le place la unii sa trambiteze.
Si ca tot vorbeam de clone: userul vali ionita este clona lui aly505 care a fost banat. Un admin poate verifica. Nu mai pun aici mesajul de amenintare de la el ca nu are rost.