POLEMICA BALTA BUNGET

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

vali ionita

Re: POLEMICA BALTA BUNGET

Mesaj de vali ionita »

Domnule draga, eu lucrurile astea le-am invatat in scoala, sunt insa ocazii ca cea de fata cand trebuie sa le caut pe net doar pentru a convinge un neavenit. Dumneavoastra aveti un limbaj si un fel de a-l pune in valoare care nu face altceva decat sa va puna in iferioritate, dar aici este un site de pescuit si nu unul oarecare, ci unul al pescarilor de competitie.
Balta Bunget nu a prea aratat in timpul mansei de calificari ca se ridica la standardele unei intreceri de nivel national, iar dumneavoastra sustineti ca nici nu este aceasta tinta administratorilor acestei balti, un motiv in plus sa ma intreb care este rostul acestor discutii.
De ce nu incetati cu etalarea ostentativa a potentei financiare pe care o au administratorii acestei balti de provincie, va garantez ca in Bucuresti o astfel de potenta este una minora pe care o gasiti la sute, poate chiar mii de firme, dar si asta este o discutie care nu-si are locul aici.
In consecinta, v-as sugera sa lasati pescarii de competitie sa-si vada de ale lor, iar dumneavuastra de banii pe care tot insinuati ca ii aveti.

Tot fara stima, acelasi George Andreescu[/quote]

Cauti prost pe (Google), pardon ai gasit bine ,dar ai comiso inainte, andreescu ,
Si te invat ceva ,ca sa nu ramai fraier o viata ,inainte sa folosesti ceva ,orice ar fi ,documenteazate,ca si in scola nu ne putem intrece,,
Nu este asa ca aveti 2-0 ,ai o parere foarte buna despre tine , cred ca te iubesti prea mult si poate sa intervina fenomenul acesta,dar iti spun cinstit ,,vei muri prost,,elimini impresia de ura pentru lumea ,,sti tu care
Pai daca este un site de pescuit vedetiva de treaba voastra si nu mai trancaniti , ca nimeni nu va baga in seama , mai ales pe tine cultule
Esti tu dir. F I F A sa dai verdictul ca este sau nu este , te-a intrebat cineva pe tine, sa vaitat cineva la tine , ba nu vedeti ca baieti aia rad de voi ,
Cu lumea din buc ti-ai pus etiqeta pe frunte , vorbeste de tine saracule nu vorbi de lume ,ca oameni aia vorbesc de eii nu de vecini,,nici macar nu sti sa vorbesti , iti scriu mai mare ca sa intelegi,,
SUTE NU POATE SA FIE CA NU SUNT IN TOP 300
IARA TU CA PERSOANA ITI SPUN DIN INIMA ESTI UN PESCAR TARE PRICINOS SI TARE INVIDIOS NU MAI TREBUIE SA I-MI RASPUNZI ,,FA DRAGOSTE MAI MULT CA ELIMINI URA PE CARE O AII IN TINE

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

Woow... Ce polemica si ce de oameni infierbantati :D . Mie imi place balta Bunget si merg acolo la pescuit de cate ori am ocazia. Are peste, am prins de fiecare data si oamenii sunt absolut ok. M-am simtit bine, am fost si cu partenerii mei de pescuit si cu familia. Nu prea inteleg care este problema si care sunt asteptarile referitoare la balta? Sa iti sara pestele la gat pe mal sau ce ar trebui sa se intample? Oricum cu cat prinzi pe Bunget stand relaxat la o cafea, eram pe podium la cupa de la hobaia :lol:

al. trentea

Mesaj de al. trentea »

Nu doresc sa intru in conflict verbal cu nimeni referitor la balta Bunget, ci doar am sa-mi exprim parerea dupa ce am desfasurat acolo un concurs de pescuit stationar.
Balta este frumoasa, intinsa, cu portiuni mai salbatice ce mi-au amintit de Chiroiu.
Peste este destul, pentru ca daca noi n-am prins decat pui de ten si ciortan, altii care au pescuit la crap au prins crap. Pestele vizat de noi, care pescuiam cu fire de 0,14-0,16 nu a fost crapul, ci carasul si ciortanul. Colegul meu de club Viorel Mircescu din Moreni mi-a trimis poze cu crapii prinsi pe Bunget, deci sunt destui crapi acolo, numai ca trebuie sa ai stiinta ca sa-i prinzi.
La concurs au participat printre altii si doi cunoscuti pescari de competitie, Bogdan Constantinescu si Florin Lozinca (TOP MIX), ambii fiind placut impresionati de balta, de conditiile oferite precum si de atitudinea prieteneasca a personalului de acolo, in frunte cu dl. Bogdan Caba. Precizez ca pana la acel concurs eu nu am mai fost pe balta Bunget, si nici nu l-am cunoscut personal pe administrator. De asemenea am platit taxa pe balta pentru competitori, una de bun simt.
In discutía telefónica purtata cu dl. Maty dupa incheierea concursului, acesta imi spunea ca este impresionat de efortul depus de Bogdan pentru a amenaja aceasta balta, avand numai cuvinte de lauda la adresa acestuia. Oricine il poate intreba pe dl. Maty daca este adevarat, iar acesta va confirma, pentru ca stiti cu totii ca dl. Maty NU MINTE. A mai adaugat ca va propune celor care se ocupa cu organizarea CN de stationar sa includa Bunget ca pista de concurs, pentru ca pe zona taluzului de beton incap usor 40-50 de concurenti, si este destul peste in balta.

Cu respect,

Al. Trentea
Pescari 4Ever / "Fusion 4 Energy" - Fishing Club Barcelona

Pasa

Mesaj de Pasa »

@bogdan
pune te rog poza cu ce am prins eu sa vada si fraeri astia ce peste se prinde pe bunget sa nu mai fie tari in gura
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

Pasa scrie:@bogdan
pune te rog poza cu ce am prins eu sa vada si fraeri astia ce peste se prinde pe bunget sa nu mai fie tari in gura

:D stiu eu una ,cind aveai un peste mare.satelitul a fost prezent :D

vali ionita

Mesaj de vali ionita »

Profesionisti
Pozele vin indata cu baieti destepti

Lao
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Lao »

Caba hai sa lamurim cum sta problema ca lumea crede ca am ceva cu tine sau cu balta sau eu vreau sa denigrez.
Supararea mea vis-a-vis de tine si balta a inceput anul trecut cand nu m-ai lasat sa plantez pe motiv ca o sa fie concurs. Bun, am inteles, dar a venit alaturi un pescar care planta fara probleme si paznicul nu i-a zis nimic.Nu sunt genul sa ma cert, mai ales la pescuit unde vreau sa ma relaxez. Cand ai venit pe acolo, am dorit sa discut cu tine problema plantarii dar m-ai expediat repede cum ca esti ocupat si ai treaba pana peste cap cu concursul.
A doua oara am venit anul asta si am vrut sa pescuiesc la capul baltii unde se vedeau niste pescari; paznicul mi-a interzis balmajind niste vorbe in barba de nu am inteles decat ca acolo sunt amici, prieteni, etc...
A treia oara nu mai conteaza.
In total capturi zero in trei partide pe Bunget si tratamentul administratiei a fost cu fundul.
Atunci in cazul de fata am voie sa-mi exprim opinia fata de administratie si lac, nu? Am platit, nu am fost la pomana. Ca d'aia e forum ca sa-ti exprimi o opinie, dar se pare ca unii nu suporta asa ceva si trec direct la injurii, jigniri si amenintari.
Eu nu am zis decat ca nu e peste in lac si atat. Nu am deschis nicio polemica. Polemica ati facut-o voi, injurandu-ma, amenintandu-ma, jignindu-ma pe p.m. si aici direct. Cum credeai ca o sa tac la aceste acuze si jigniri din partea voastra? Mi-ai dat vreodata un p.m. sa ma intrebi: ba omule ce ai cu mine, ce te-a deranjat? Nu, ai preferat sa asumti dulaii sa latre.
Marinta bate campi ca am fost momit cu partide gratis de pescuit de Petcu patron la Moara. Ma face sa rad: nici nu-l cunosc pe Petcu personal si nici vorba de partide gratis. Dimpotriva, asa cum a zis Marinita (apropo, daca asa se prezinta un presedinte apcr, ne meritam soarta), chiar doresc sa iau legatura cu Petcu deoarece unii paznici au impresia ca ei sunt patronii, vorbesc cu pescarii de parca ne-am cumetrit pe la vreo nunta impreuna si de respect nici nu poate fi vorba. Pana la urma atata timp cat eu platesc si respect un regulament, am si eu niste drepturi, ca am venit sa ma recreez, nu sa fiu luat la misto.
Cam asta este, nici vorba de razbunari, planuri diabolice sau teoria conspiratiei, cum le place la unii sa trambiteze.
Si ca tot vorbeam de clone: userul vali ionita este clona lui aly505 care a fost banat. Un admin poate verifica. Nu mai pun aici mesajul de amenintare de la el ca nu are rost.

bogkba

Mesaj de bogkba »

Lao scrie:Caba hai sa lamurim cum sta problema ca lumea crede ca am ceva cu tine sau cu balta sau eu vreau sa denigrez.
Supararea mea vis-a-vis de tine si balta a inceput anul trecut cand nu m-ai lasat sa plantez pe motiv ca o sa fie concurs. Bun, am inteles, dar a venit alaturi un pescar care planta fara probleme si paznicul nu i-a zis nimic.Nu sunt genul sa ma cert, mai ales la pescuit unde vreau sa ma relaxez. Cand ai venit pe acolo, am dorit sa discut cu tine problema plantarii dar m-ai expediat repede cum ca esti ocupat si ai treaba pana peste cap cu concursul.
A doua oara am venit anul asta si am vrut sa pescuiesc la capul baltii unde se vedeau niste pescari; paznicul mi-a interzis balmajind niste vorbe in barba de nu am inteles decat ca acolo sunt amici, prieteni, etc...
A treia oara nu mai conteaza.
In total capturi zero in trei partide pe Bunget si tratamentul administratiei a fost cu fundul.
Atunci in cazul de fata am voie sa-mi exprim opinia fata de administratie si lac, nu? Am platit, nu am fost la pomana. Ca d'aia e forum ca sa-ti exprimi o opinie, dar se pare ca unii nu suporta asa ceva si trec direct la injurii, jigniri si amenintari.
Eu nu am zis decat ca nu e peste in lac si atat. Nu am deschis nicio polemica. Polemica ati facut-o voi, injurandu-ma, amenintandu-ma, jignindu-ma pe p.m. si aici direct. Cum credeai ca o sa tac la aceste acuze si jigniri din partea voastra? Mi-ai dat vreodata un p.m. sa ma intrebi: ba omule ce ai cu mine, ce te-a deranjat? Nu, ai preferat sa asumti dulaii sa latre.
Marinta bate campi ca am fost momit cu partide gratis de pescuit de Petcu patron la Moara. Ma face sa rad: nici nu-l cunosc pe Petcu personal si nici vorba de partide gratis. Dimpotriva, asa cum a zis Marinita (apropo, daca asa se prezinta un presedinte apcr, ne meritam soarta), chiar doresc sa iau legatura cu Petcu deoarece unii paznici au impresia ca ei sunt patronii, vorbesc cu pescarii de parca ne-am cumetrit pe la vreo nunta impreuna si de respect nici nu poate fi vorba. Pana la urma atata timp cat eu platesc si respect un regulament, am si eu niste drepturi, ca am venit sa ma recreez, nu sa fiu luat la misto.
Cam asta este, nici vorba de razbunari, planuri diabolice sau teoria conspiratiei, cum le place la unii sa trambiteze.
Si ca tot vorbeam de clone: userul vali ionita este clona lui aly505 care a fost banat. Un admin poate verifica. Nu mai pun aici mesajul de amenintare de la el ca nu are rost.

Mai Laurentiule tu ai fost acela care ai inceput cu polemicile pe toate site-urile,1 data la mine pe site,2-a oara pe Info,3-a pe pescuitul,4-a pe Crapmania,deci...cred ca esti primul pescar care a venit la mine pe lac si cu care vorbesc asa si crede-ma ca au fost mii pana in prezent!Imi aduc aminte intamplarea de anul trecut si este exact cum spui tu aici(doar in cazul asta),dar am o completare la ceea ce spui tu,pescarul care planta era singurul dupa lac care l-am lasat deoarece era abonat al lacului si cand i-am dat abonamentul i-am spus ca poate planta tot anul,ce era sa-i mai spun omului in luna octombrie dupa un an(platise 700 euro pt abonament)ca nu mai poate planta,ma faceam de ras si nu mai aveam credibilitate fata de el...era frumos sa schimb regulamentul dupa ce i-am luat banii?Daca iti aduci tu bine aminte am stat de vorba in dreptul casutei 2 vreo 10 minute si ti-am explicat aceasta situatie,dar nu ai inteles-o.Ai inceput polemica cu mine si ai inceput sa-mi aduci injurii pe site-ul meu,ESTE ADEVARAT?Am si eu 2 intrebari de ce ai venit si a doua oara daca nu ai prins peste?De ce ai venit si a treia oara daca ai fost "tratat" asa de rau?Nu vezi ca e cusuta cu ata alba?Baiatule bati campii si cu faza cu paznicii,deoarece nu aveau cum sa-ti interzica sa pescuiesti intr-un loc anume pt ca se pescuieste pe tot lacul,poate erau ocupate acele locuri,si-ti mai spun una la mine pe lac AU PRIORITATE PESCARII SI NU PRIETENII!!! :idea: In continuare vrei sa minti!Opreste-te aici ca e mai bine asa si uitam totul,daca vrei ma poti suna la telefon si poti vorbi barbateste nu pe forumuri.Adios!!

Ps Iti spun ca minti deoarece si ieri ai pus un comentariu pe alt forum de profil ca ai pescuit la mine pe lac zilele trecute,esti ridicol ce spui acolo,dar eu nu te-am vazut pe lacul 2 Bunget decat o singura data,anul trecut. :idea:

Lao
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Lao »

Vezi tu, niciodata nu ai recunoscut intregul adevar. De ce nu m-a lasat paznicul sa pescuiesc in zona cu stuf? Mi-a replicat ca nu e voie, dar cand i-am aratat pescari nu a mai stiu ce sa raspunda.
Si referitor la intrebarea de ce am mai venit pe balta daca prima oara nu am prins? Pai trebuie sa fi tampit sa te duci odata pe o balta, sa nu prinzi si apoi sa zici ca nu e peste! M-am dus si a doua oara si a treia, am zis sa incerc... Asta e...
Cat despre injurii, sa fim seriosi..Cine are rabdare sa citesca de la inceput o sa vada ca nu eu am inceput cu jignirile, injuriile si amenintarile. Si daca vorbim la telefon ce rezolvam? Faptul e consumat.. Stii cum se zice: mortul de la groapa nu se mai intoarce.

P.S. sa fim seriosi, cand am fost ultima data nu te-am vazut pe balta, plus ca nu am obiceiul sa postez unde am fost la pescuit. Ti-am mai zis : esti intr-o confuzie totala, chiar ma intreb daca tu chiar iti aduci aminte cu cine ai discutat, deoarece cred ca tu confunzi pescarii cu care discuti...

bogkba

Mesaj de bogkba »

Nu vrei sa incetezi?Adica eu nu am vorbit cu tine anul trecut la casuta 2?Eu nu prea ma cert cu pescarii de aceea te cunosc si stiu exact ce vorbesc cu voi.Iti repet:paznicii nu aveau cum sa -ti spuna ca nu ai voie sa pescuiesti acolo,pt ca acolo se pescuieste,intelege odata,doar daca erau acolo alti pescari si nu aveai loc,pt ca la stuf acolo unde vroiai tu sunt decat 3 locuri,nu mai MINTII!!! :idea:Nu mai vrajii lumea ca prietenii mei pescuiesc pe locuri bune si pescarii nu au acces la ele pt ca este total ERONAT!INTREBA-MI TOTI PRIETENII CAND VOR SA PESCUIASCA UNDE II TRIMIT?Ii trimit pe locurile cel mai putin populate cu pescari,deci...Eu intotdeauna imi recunosc greselile,si poate asta este si defectul meu.Hai ca aceasta discutie nu-si mai are locul aici pe forum si deja cazi in penibil cu atatea minciuni.LA REVEDERE LAURENTIU!

PS:Este ultimul mesaj pe acest subiect care ti-l scriu!Poti sa polemizezi cu cine vrei si poti sa zici ce vrei de mine si de Bunget. :idea:

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”