sal, eu am patru buc. si sunt folosite in 2010 de patru ori, deocamdata multumit, se comporta bine in aruncare (90-110gr cu atit am dat, nu le-am fortat pentru distanta inca max. 100m)
o sa incerc si 120gr
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein
nu am pescuit cu ea ..doar am facut cateva aruncari pe pamant...si am dat cu plumb de 100 d gr ...150 de m ..e o lanseta cu actiune de varf..foarte bune....am niste prieteni care au aceste lansete si sunt foarte multumiti de ele
Prinde,pastreaza dar si ELIBEREAZA !!!!
FIELDTESTER SENZOR PLANET www.snz.ro
mai taie din metrii aia ca sting si eu luminile la submarin.
150m? degeaba a postat saracu gor95 un mare articol despre un ambitios care a testat varfurile de gama de la mulinetele shimano si daiwa puse pe bete speciale pentru casting si a reusit "decat" 140-150yds si tu azvarli un plumb de 100g la 150m la ordinea zilei?
Pai daca a masurat firul iesit de pe tambur si nu distanta de la locul lansarii pana la locul unde a cazut plumbul pe pamant normal ca i-au iesit 150 metri ca firul face burta