Senzor Club 13' 3,50 lbs

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

mircea62
Puncte: 0

Re: Senzor Club 13' 3,50 lbs

Mesaj de mircea62 »

Inseamna ca esti un aruncator f.tare. :shock:
Ar trebui sa te antrenezi in continuare si sa participi la concursuri de casting. :wink:

PS: si marmota ce facea ??
Mircea B.

Madalin 88

Mesaj de Madalin 88 »

incearca si tu ia o mulineta cu tambur mare ...lanseta propiu zisaa ....cu fir de 0.25 si plumbi de 100 model casting swviel si apasate pe ea cat poti de tare ...si ai sa vezi ce rezulta !!!inca nu ma cred atat de aruncator incat sa ma antrenez ptr casting ...omul a cerut o parere si eu iam zis ce am facut eu cu aceasta lanseta ....dar se vede ca sunteti cativa pe forumul asta care va place sa comentati numai pe dos ...in fine crezi ce vrei
Prinde,pastreaza dar si ELIBEREAZA !!!!
FIELDTESTER SENZOR PLANET
www.snz.ro

alexe85

Mesaj de alexe85 »

incep cu o gluma: nu am cum sa citesc printre randuri penru ca ai scris doar un rand si jumatate.
150m in opinia mea e foarte mult si raman la parerea mea.
acum incerc sa imaginez cum v-ati gandit voi cand si-a luat prietenul tau betele sa mergeti pe un teren de rugby si sa stricati iarba la oameni cu plumbii:"hai madaline sa vezi ce bete mi-am luat dar hai sa mergem pe teren aici la baieti ca e marcat si nu trebuie sa masuram prima suta de metrii"
eu numai sa fac 150 de pasi pana unde a cazut plumbul si m-as plictisii dar sa mai fac treaba asta de cateva ori pana sa ating distanta maxima.
hai ca-i stricam topicul omului si nu e frumos.
respectele mele si daca ma insel atat de tare si tu chiar arunci distantele astea atunci imi cer scuze!

Madalin 88

Mesaj de Madalin 88 »

@ alexe nu mia zis nimic din ceea ce spui tu....a fost o simpla iesire la distractie ....si atat am aruncat ...de ce m-as baga in seama si as zice ca am aruncat 150 cand nu am facuto ?nu sunt genu de om care sa ma laud cu ceea ce nu fac sau nu pot face ....in speranta ca team lamurit ...iti urez numai bine !!
www.snz.ro

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Tizule,nu ai cum sa arunci atata crede-ma,nu vreau sa crezi ca am ceva cu tine dar este imposibil,la buzau noi am pescuit in 100m si tu spuneai ca ce departe aruncam ...........sa nu te fi indus in eroare terenul de rugby(ca si lungime).
Toate cele bune si sa auzim numai de bine!

Madalin 88

Mesaj de Madalin 88 »

eu stiu ca are 100 de m ..si am dat peste el ..si am mai masurat noi si atat mia dat ..in fine a fost doar o parere si vad ca iar am facut balciu mare ...reamintesc ca am dat doar cu plumb...si fir subtire..
www.snz.ro

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

Madalin 88 scrie:..doar am facut cateva aruncari pe pamant...si am dat cu plumb de 100 d gr ...150 de m ..

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Imi cer scuze pt offtopic . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pescar de rând

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

O fi putin "umflata" distanta dar nu e ceva foarte greu de crezut.

Eu am dat de 3 ori masurat pe pamant cu un bat Hakuyo de 4lb, plumb de 110, FIR GROS technium de 0,3 si o mulineta Okuma PL (deci nici pe departe fir sau mulineta performanta de casting). Rezultatul a fost 134 metri, 135 metri si 132 metri.

Probabil ca daca era un BBLC si un fir mai subtire se ajungea lejer la 150. SI nici eu nu sunt aruncator.

Doar cu plumb se duce...dar cu montura si bila..nu cred ajung la 100m.
Milionar excentric

geod

Mesaj de geod »

daca mai stai putin o sa ne spui ca arunci cu saculet aproape 125m(cu fir subtire),aproape...
nihil sine deo

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”