Antrenament CM

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

daniel_sinca

Antrenament CM

Mesaj de daniel_sinca »

Cu intentia de a mai parasi cararea asta plina de discutii sterpe infinite si in ideea de a fi de ajutor,am sa incerc sa descriu cat mai bine cele trei lacuri pe care se va desfasura Campionatul Mondial.
Fiind trei lacuri diferite ma gandesc ca ele vor constitui separat fiecare cate un sector,ceea ce poate deveni avantajos oricarei echipe care va fi destul de pregatita si versatila in abordarea pescuitului...
Brasenose 1 lac intins pe o suprafatza de aproximativ 12 hectare cu adancimi in medie de 4m fara structuri notabile,doar paturile de vegetatie acvatica care trebuiesc bine localizate, unde aproape toate locurile de pescuit beneficiaza de o intindere buna de apa in fatza fara posibilitatea de a-l intalni pe pescarul din fatza,cuvantul de ordine pe acest lac este DISTANTA!!!pestii fiind supusi unei presiuni mari si constante din partea pescarilor evita mai tot timpul linia de 60-80m distantza comoda la care mai toti pescarii pescuiesc,rezultate am avut pescuind la o distantza de peste 100m(nu exagerez),nadit greu pe timpul zilei la inceputul partidei in functie de activitatea pestilor si apoi intretinut patul de nada cu solubile la intervale de 2 ore...nu este de neglijat pescuitul la interceptie peste sau pe langa patul de nada, chiar foarte departe de patul de nada cu momeli mici 10-14mm cu un pop-up mic sau un graunte de porumb artificial(am observat ca galbenul era luat mai repede)plus sfanta pasta in jurul bilei.Media pestilor este destul de mare 4-5kg faorte rar aparand cate un ciortanel nepunctabil(dar si aceia pana in octombrie vor depasi 1kg).
Brasenose2 cam aceeasi poveste ca si la Brasenose1 doar ca are aproximativ 1hectar in plus la luciul de apa si media pestilor putin mai mica 2-4 kg,ca si densitate de peste aproximativ la fel.
Hardwick lake and Smiths Pool.
Daca la primele doua pescuitul este relativ ushor si pescuim dupa trasaturi multe,aici datele problemei se schimba in totalitate.
Cu multe structuri,variatii mari de adancime,cu adancimi mari incepand chiar din mal in unele locuri,si cu o densitate de peste mult mai mica decat cele doua amintite mai sus ,ATENTIE!! aici pescuitul va fi unul tipic de balastiere, pescuit dupa fiecare peste in parte unde nu trebuie neglijate marginile(deci liniste deplina in stand),pescuitul in mal cu capcane si tatonat fiecare cotlon care pare promitator sau locurile unde pestii isi tradeaza prezentza prin sarituri si altele,aici MARKERUL va va fi de mare ajutor.
In sperantza ca am fost de ajutor va salut si va astept sa luati ce ne este de drept ROMINILOR
AUR MONDIAL
Cu respect
Daniel Sinca

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Antrenament CM

Mesaj de Vladut Mateianu »

Si ca o continuare, Daniel este un roman de-al nostru care locuieste de ceva vreme in zona lacurilor gazde la CM, si mai presus de toate este pescar de crap. Deci, stie ce vorbeste... :wink:

PS Gabi Sandu, mai multe detalii poti obtine pe privat, chiar si despre nada...mai ales ca se pare ca si crapilor englezesti le plac solubilele ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

zoitadaniel

Mesaj de zoitadaniel »

multumim daniel si vladut :wink:
Campion National 2010
Vicecampion National 2013
Campion National Individual 2013

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

In primul rand lui Daniel. Eu mi-am pregatit terenul inca din iarna deoarece eram sigur ca avem sanse mari sa ajungem acolo cu lotul ! :D Intre timp visele sau inecat (in pahar! :D ) dar Romania va fi prezenta si trebuie sa fim uniti. Ptr. ca voi ne reprezentati acolo si pe noi....

Forza Planet, fortza ROMANIA ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Pai, Daniele, daca ai putea spiona niste echipe care vin pe acolo la antrenamente eu cred ca ar fi de mare ajutor.
Sigur Gabi o sa ia legatura cu tine pt niste informatii.

daniel_sinca

Mesaj de daniel_sinca »

din pacate serviciul nu imi permite sa imi petrec atat de mult timp la pescuit pe cat as vrea...deci faza cu spionatul altor echipe cade doar in cazul in care intamplarea face sa le intalnesc la urmatoarea partida de pescuit.

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Multumim tare mult. Cu Vladut deja luasem legatura, voi lua legatura si cu Daniel poate aflam mai multe.

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Am vorbit cu Gabi si o sa ia legatura cu tine.Sper sa fie o sansa in plus pt Romania.

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Gabi
Am postat amandoi odata.

Costel Stanila

Mesaj de Costel Stanila »

Salut Daniel,

Vreau sa-ti multumesc si eu pentru informatiile despre lacurile de la Linear Fisheries ,in calitate de conducator oficial , din partea APCR , al delegatiei Romaniei la CM 2010.

Gabi Sandu mi-a spus ca deja a luat legatura cu tine si probabil o sa va si vedeti la antrenament.

PS. ai pm.

Cu stima,
Costel Stanila
A.P.C.R.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”