HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ - partea a doua

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Gabi Tomulescu
Puncte: 0

Re: HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ - partea a doua

Mesaj de Gabi Tomulescu »

raspund cu putina intarzire pentru ca mi-am luat liber de la "crapmania" 1 zi.
vladut parerile atat a ta cat si a lui andrei, aceea ca ma fac "de ras" sun parerile a doi oameni care acum cativa ani luptau pentru corectitudine si de cate ori erau acuzati de diverse infractiuni, se aparau cu toate mijloacele pe care le aveaau la indemana.
cu 4 titluri de Campion National si 2 de Vicecampion Mondial nu pot sa cred ca nu intelegi despre ce vorbesc eu. decat daca esti rauvoitor sau manat de o ura nebuna pentru Carping Club.
despre mansa de la Tancabesti stiu ca a fost acuzata Carping Club ca a dat Vlad Parfene de mancare in balta.
pai tu care esti intr-o relatie foarte buna cu Vlad de ce nu-l intrebi pe el daca a facut lucrul asta la sugestia cuiva din clubul Carping.

despre Bunget am taxat o afirmatie de a ta ca furtuna nu impunea intrerperea concursului. despre ce s-a intamplat in acea seara stiu numai din auzite pentru ca eu si colegii mei de club nu am parasit standul de concurs pina a doua zi.
am inteles atunci ca s-a intrerupt mansa, ca fisele au disparut si ca s-a luat decizia ca, conform clasamentului intermediar (OFICIAL), sa se califice mai departe primele 5 echipe din acel clasament.

despre reprimirea clubului Soimul ce sa spun eu cand alti oameni cu putere de decizie in acest CN au tacut.

si ca sa revin la subiectul initial eu am tras niste semnale de alarma, am demonstrat unele abateri de la regulament, am contrazis pozitia lui Andrei Vladeanu cum ca situatiile cantitatilor prezentate si afisate zilnic nu ar fi oficiale.
si mai spun inca odata finala de la Moara Vlasiei trebuia incheiata prin adunarea pestilor prinsi incepinad cu ultima situatie afisata si pe care nimeni nu o mai putea schimba sau contesta. asa hartia suporta multe si pe o fisa de arbitraj se mai pot adauga un peste doi ..depinde de cat este nevoie.
sunt foarte multi oameni care nici in ziua de azi nu stiu de unde a survenit diferenta aia de 10.3 kg si cum a aparut ea dupa final. daca chiar esti interesat iti pot prezenta situatia in particular.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Gabi Tomulescu

http://www.crapmania.ro/forum/download/file.php?id=2329

acesta este un clasament zilnic oficial...ultimul si cel de care s-a tinut cont la accederea primelor 5 echipe in mansa urmatoare.

postat de Andrei Vladeanu.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Gabi Tomulescu

la fel si clasamentele intermediare de la Moara Vlasiei trebuiau luate ca si oficiale.
http://img843.imageshack.us/img843/2291/69047166.jpg
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Gabi Tomulescu

vazand acest clasament imi dau seama, ca datorita faptului ca totalul de 420,69 apare contabilizat ca si cantar intermediar oficial, (cantar in care este si pestele de 10.3 kg adunat), ideea ca acest peste a fost adugat pe parcurs dispare automat si se demonstreaza ca s-a gresit intentionat la calcule...cand dupa urmatorul cantar prin adunarea celor 7 pesti prezentati si cantariti se comite excrocheria de 10.3 kg. si nu semnaleaza aceasta diferenta nimeni de la Planet Carp in nici un moment al concursului (ca doar era facuta de ei) mergandu-se cu socotelile in continuare cu o rezerva de 10.3 kg pentru Planet...

eu am cam demonstrat ce s-a facut si cum s-a gresit intentionat.
acum ca sa demonstrez si cum l-au indus in eroarea de calcul pe Nea Cici e prea greu ...

o alta concluzie este ca au stiut 100% de la cineva cu putere de decizie ca aceasta socoteala peste cu peste le da castig de cauza pentru ca nu ar fi fost imbecili sa nu intrebe si sa riste ca la final sa spuna cineva :
"... - pai stai ca rezultatele intermediare afisate si publicate sunt oficiale si nu se mai pot schimba dup a 2 zile. N-ai sesizat greseala inseamna ca ai incercat sa induci in eroare atat arbitrajul cat si echipele concurente, ai facut-o intentionat deci la revedere...se face socoteala de la ultima situatie incheiata de arbitrul sef si se continua cu adunarea pestilor prezentati la cantar pina la ora 12."

e adevarat ca, placa cu trebuia sa aveti 50 kilograme in fata ca sa nu mai fie probleme am auzit-o de nenumarate ori; dar nu este nici o regula care sa spuna ca ai castigat concursul doar cand ai 50 kg in fata. si asta nu da dreptul nimanui ca la concursuri stranse sa-si faca un avantaj, ba chiar sa castige din excrocherii de genul asta.
Fişiere ataşate
IMG_3915.jpg
IMG_3915.jpg (71.63 KiB) Vizualizat de 927 ori
IMG_3914.jpg
IMG_3914.jpg (68.01 KiB) Vizualizat de 927 ori
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Gabi Tomulescu

"...Dar vinovati suntem cu totii cate putin pentru ca circumstantele au facut ca PlanetCarp sa prinda mai mult peste fara ca voi sa vedeti asta pe parcursul finalei."

iar dl Felix Cristea putea sa scrie mai bine ca pe parcursul finalei Planet Carp a prins mai mult peste iar ei (arbitrii PlanetCarp) au ascuns asta.
era mult mai sincer.

Va multumesc celor care au avut rabdare sa citeasca atatea zile toate postarile mele legate de acest subiect.
Daca am rezolvat ceva vom vedea pe viitor.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Gabi Tomulescu

"Cele 10 kg se intrezaresc undeva in mintea mea insa nu as putea spune cu mana pe inima cum s-au pierdut. Stiu doar ca dimineata ne-am trezit intrecuti cu 20 kg de Carping in corcumstanta in care silviu cu Darius nu a mai punctat si noi chioar ne detasasem, cu 10 k fata de ei. CIp a incercat sa ma faca sa-nteleg ca s-a gresit pe undeva insa atunci am zbierat la el sa se concentreze la pescuit nu la calcule - pt asta erau acolo alti oameni. Acum imi pare rau. Daca as fi cerut atunci o verificare a fiselor poate ca acum tu nu ai mai fi avut umbra asdta de indoiala."

asta este ce mi-a spus legio (Costi Sandu), pescar al clubului Planet Carp, care a pescuit pe standul B3, cuvant cu cuvant, legat de enigma celor 10.3 kg.
asta imi intareste convingerea, pe care o aveam oricum, ca ei au stiut, si poate le-au semnalat arbitrilor PlanetCarp si managerului PlanetCarp ca era o greseala dar au primit probabil ordin sa taca si sa nu faca nimic.

@ legio

acum sunt sigur ca ai inteles cum s-au pierdut cele 10.3 kg.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

dar arbitrii vostri, platiti ca sa supravegheze si sa faca calcule, unde au fost in timpul concursului ? :roll:

si ca sa-ti raspund si la intrebare, eu cred ca tu nu poti sa acuzi pe cineva e hotie, atata timp cat esti sub comanda "tatalui hotilor", stie el cine....... :oops: :evil: :twisted:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Gabi Tomulescu

arbitri nostri au fost platiti (de Clubul Carping) sa cantareasca pesti si sa insoteasca ceilalti arbitrii la cantare si la alte activitati legate de concurs.
Arbitrul platit,(din taxele colectate de la loturile participante) si cu sarcina de a face socotelile, si de a intocmi clasamente si situatii... si singurul arbitru independent de la aceasta finala a fost Nea Cici.
Nea Cici care intr-o seara a socotit cu 100 kg mai putin pentru lotul Carping iar la sesizarea facuta de Catalin Duta cu greu a refacut calculele...Nea Cici care actualiza clasamentul si situatiile zilnice pe sectoare...dar nu a vazut niciodata ca lipsesc 10.3 kilograme din socotelile de la B3, Nea Cici ...el era omul platit care trebuia sa stie tot ce se intampla pe balta in timpul concursului, si care trebuia sa-si faca treaba de arbitru sef...adica sef peste ceilalti arbitrii.
Dar Nea Cici a fost foarte puternic influentat de gasca Planet Carp , cu arbitrii manageri si tot staff-ul...cu care afisa dealtfel o relatie de foarte buna prietenie si in momentul cand era vorba de socoteli Nea Cici avea deplina incredere in acesti oameni care aveau pe mana , fisele de arbitraj oficiale si care puteau calcula ce vroiau ei, cum vroiau ei...pentru ca mentionez ca:
toate greselile de calcul sau de arbitraj au fost facute in favoarea lotului Planet Carp si in defavoarea Lotului Carping Club.

deci intr-o singura directie.

Si atunci Vladut nu stiu cine este tatal hotilor, care ma conduce pe mine, sau la cine faci referire...dar oricum vezi ca-ti scapa ceva foarte important...
mare atentie!
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

adi.lupu

Mesaj de adi.lupu »

Salut!
Vorbesc in calitate de manager al lotului Planet Carp.
Jur ca nu am stiut de cele 10 kg.Intreaba-l pe managerul vostru,ca l-am intrebat pe nea Cici ce rost mai are o noua calculare.Sau te rog suna-l pe nea Cici si-ti va confirma.Personal nu am vrut recalcularea si chiar l-am felicitat pe managerul vostru pentru victorie.Altceva nu am de zis.

Cu stima,
Adi Lupu - Planet Carp
CS PLANET CARP

Gabi Tomulescu

@ adi lupu
eu unul te cred pe cuvant. nu trebuie sa sun pe nimeni sa ma conving.
dar faptul ca nici tu nici Gabi Sandu nu ati stiut de asa ceva....va scuza pe voi...scuza pescarii care nu au avut habar de asta dar nu-i scuza cu nimic pe cei care au facut chestia asta chiar si ca strategie...o strategie de a pune o echipa concurenta pe o pista falsa. poate nu s-au gandit atunci ca acele 10.3 kilograme vor avea rol hotarator in stabilirea echipei castigatoare, pentru ca se putea ca aceasta cantitate sa nu fie suficienta.
dar ce s-a intamplat si mai ales cum s-a intamplat nu dadea dreptul nimanui sa mai schimbe niste cantare intermediare care s-au comunicat in fiecare zi.
-greseala (neintentionata) putea sa apara numai daca s-ar fi calculat de la un total anterior si s-ar fi omis la adunare acel peste de 10.3 kg. lucru care este demontat de totalul de 420.69 in care pestele este inclus si care este trecut atat pe marginea fisei de arbitraj cat si in clasamentul de pe data de 16.07 de la ora 18, total comunicat si lui Costel Stanila si afisat de acesta pe forumul Crapmania in data de 16.07 ora 19.43 odata cu clasamentul oficial din acel moment.
http://img97.imageshack.us/img97/3580/23266499.jpg
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”