Salutare , pana la urma am reusit sa plecam , am pierdut o zi , dar am mai avut inca 7 asa ca a meritat. Am trecut pe la Carei , totul ok nici o problema.
Legat de pescuit am fost pe standul 14 ,am prins 2tone si 300kg ,cei mai mari, 9 pesti intre 20 si 24.875, 10 pesti intre 19 si 20kg. A fost de vis..noaptea intre 2 si 8 dimineata le am scos din apa sa dormim.
Standul 0 a prins ,dar mult mai putin ,standul 13 a avut 3 zile fara trasatura...deh barca, alune, porumb...
pe 14 cu seminte si barca am prins si eu aproximativ la fel peste 1tona in 5 zile cu 5 pesti peste 20kg. Standul poate sa iti faca o partida de vis, dar am avut si o partida ratata pe acest stand.
Felicitari pentru partida!
Daca il prinzi cand se hraneste bine mananca aproape orice si cam oriunde, de 7 ani de zile de cand merg aici am vazut clar avantajele aduse de boiles si pescuit din mana.
Felicitari si tie pentru partida!
Daca il prinzi cand se hraneste bine mananca aproape orice si cam oriunde, de 7 ani de zile de cand merg aici am vazut clar avantajele aduse de boiles si pescuit din mana.
Felicitari si tie pentru partida!
Cand am fost eu era foarte activ, trebuia la fiecare ora schimbata bila, din cauza lui am si ratat niste pesti ca facea bila prea mica si ramanea distanta prea mare pana la carlig..ma tot gandesc de ceva timp cum ar fii fost daca nu era somn pitic si puteai sa faci paturi de nada, asa cred ca se echilibra balta mult mai bine.
Buna ziua,
Anul acesta am programata o partida pe standul 1 pe Nagykallo in perioada 11-18 octombrie.
Mentionez ca e prima data cand pescuiesc pe acest lac si in afara tarii.
Nu prea am gasit informatii pe internet legat de ce nada ar merge acolo, cam ce cantitate ar trebui pe zi. Asa ca, daca sunteti amabili, ati putea sa imi raspundeti la cateva intrebari legate de pescuit pe lac?
1. Ce nada ati folosit? am mai auzit ca ar merge bine Dudi Baits.
3. La carlig ce ati folosit?
4. Merita sa nadesti si cu pelete? sau sa foloseti doar boiless-uri?
5. Ce cantitate de nada se foloseste zilnic? Cam cu ce cantitate ar trebui sa ma pregatesc?
6. Daca a pescuit cineva pe standul 1 in ultima vreme, care sunt zonele bune? Langa insula, intre insule?
Multumesc
Salutare, ca si nada iti recomand boiliesuri birdfood ( eu folosesc scopex& coconut) si alune tigrate preparate. Evita fishmealurile si peletele sau semintele marunte ca vei atrage toata populatia de caras, platica dar si somn pitic care abunda acolo.
La carlig bila de 20 sau 24, exact cu ce ai nadit, alternezi si vezi, chiar si 2 pe firul de par.
Ca si cantitate, ia sa fie, ca daca se hranesc intens sa-i poti tine in stand.
Predomina substratul tare asa ca iti recomand sa cauti zonele cu namol dar care sunt si pline de scoici, deci sa ai un segment de leadcore de 1,2 m minim ( textilul e interzis iar mono de 0.80 il taie instant).
Sunt doar niste recomandari din experientele mele de pescuit de-a lungul anilor pe standurile 14, 11 si 10.
Sper sa te ajute!