In cazul în care ți se pare că lanseta este prea grea, caută altceva care se încadrează în bugetul tău. De asemenea, verifică prețul lansetei când era nouă. Eu am plătit 230 de euro pe fiecare (aproximativ 4500 RON pentru toate patru, la valoarea actuală a banilor). Personal, cred că prețul pe care îl cer este rezonabil, mai ales că sunt dispus să accept un schimb cu un rod pod Mecanica Vadesse Nick Evolution (varianta de 4 posturi), care în prezent se găsește pe OLX la 3200 RON.
Am observat, de asemenea, că ai tendința de a veni cu oferte nerealiste, nu doar la anunțul meu, ci și la alte anunțuri ale colegilor. Vreau să subliniez că majoritatea dintre noi, cei care postăm aici, nu facem afaceri cu echipamente de pescuit, ci doar vindem anumite scule pentru a face loc altora.
Te rog să nu mai faci oferte nerealiste, pentru că sincer nu simt nevoia să justific nimic în fața ta. Lansetele sunt într-o stare impecabilă și, sincer, am avut deja o ofertă de la cineva să le cumpere, doar că la momentul respectiv nu am vrut să renunț la ele.
Rămân disponibile spre vânzare doar dacă îmi permit să îmi asigur bugetul necesar pentru rod podul de la Mecanica Vadesse.
De asemenea, dă-mi un exemplu de lansetă care, în acest buget, poate lansa plumbi de 350 de grame.
Succes în găsirea a ceea ce cauți. Din păcate, aceste lansete nu sunt ceea ce îți trebuie. Sunt prea grele

.