anaconda magic pod

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
marian_popescu
pescar de competitie
Puncte: 0

anaconda magic pod

Mesaj de marian_popescu »

va salut

am o nelamurire cu privire la acest model. cineva mi l-a oferit la pretul de 200 de lei, numai ca unul dintre picioare este defect, nuca aceea din interior nu mai strange
am incercat sa vad care-i problema, am reusit sa scot nuca din tubul de aluminiu alpiciorului, dar doar atat. restul smecheriei a ramas inauntru

cei care cunoasteti modelul sau cei care ati mai avut probleme cu acest mod de strangere a picioarelor telescopice (pare identic cu cel de la prowess tracker), cunoasteti daca se poate repara in vreun fel?

va multumesc

Gavrila Adrian

Re: anaconda magic pod

Mesaj de Gavrila Adrian »

singur nu am reusit nici eu, poate la un strungar. oricum, este o mizerie chinezeasca la pret redus.

marian_popescu
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: anaconda magic pod

Mesaj de marian_popescu »

este vorba de unul original, la mana adoua
am auzit si eu de mica afacere a unor crapisti (recidivisti in scandaluri) cu niste porcarii de genul asta, nu e cazul aici

am mai auzit intre timp ca e foarte greu de reparat. intre timp, am pus ochii pe un tripod executive (cred ca de la pelzer), <<tunat>> pentru siguranta de proprietar cu inca un picior cu filet, cu prindere rapida. 4 posturi, generos ca spatiu (el are prologic tournament de 3,90 cu bblc pe ele), full aluminiu. cica e in stare f.b. si cere 250 de lei pe el. suna bine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”