narcis_teodor scrie:Ceva noutati de la balta baieti?
Mai bune vesti decat spune Pescadore nu cred ca am avea nevoie.Cat despre peste vorba lui Codrut Floricel,trebuie sa stii sa-l aduci la ac si apoi pe mal.Imi pare rau ca trebuit sa scoatem ce este mai rau din noi ca sa fie asa cum relateaza Pescadore.O bila alba.
tavii30 scrie:Mihai pune si tu pozele cu pesti prinsi de tine la ultimul pescuit ? Nu mai tine doar pt tine .
Stii ceva? Prajiturele cu care v-am rugat pe balta le-am dospit la sub-brat si le-am copt sub Sergiu atunci cand dormea........ gemul din ele erau merele regurgitate de Vali.
Lasand gluma la o parte,imi exprim buna placere sa asigur "Inchiderea sezonului de pescuit" pentru masa festiva cu niste carnica (vita,porc,pasare,mezeluri) pe placul tuturor.Mentionez ca nu am de vanat.Sa ma fac mai clar am vorbit cu Doru Badila-san si am inteles ca este in intentie sa se organizeze o festivitate sub egida "Inchiderea sezonului de pescuit".Unde se organizeaza si cum nu stiu......dar sunt pe baricade.
Pe vant de misca dealurile la Fantanele,un cyborg mustacios mi-a atins un piculetz carligul.Eu zic ca mi-l indreapta vre-un strungar.Inainte de a-mi sifona carligelul alti 2 crapi fff mari m-au avertizat ca il trimit pe cyborg-crapul baltii si are el grija de lansetele mele.Priviti ce mi-a coafat acul.Meritul ii apartine in mare masura pretenului meu care mi-a suflat un secret sa-i aduc pe cei mari si rai in acele mele.II multumesc.
Fişiere ataşate
fantanele ace 006.jpg (144.08 KiB) Vizualizat de 665 ori
fantanele ace 004.jpg (147.76 KiB) Vizualizat de 665 ori
fantanele ace 003.jpg (147.3 KiB) Vizualizat de 665 ori