care dintre cele doua scaune de crap este mai bun (mai rezistent) si cam ce greutate sustin. Daca nici unul nu vi se pare bun atunci va rog sa-mi sugerati alte modele (cu spatar reglabil si peste 60 cm inaltime, cu minere).Nu sunt pretentios nu????
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein
Eu am Senzor Tronic. Este un scaun foarte comod, usor si foarte practic.
Ca sistem de prindere, manerele au niste suruburi destul de lungi care de-a lungul timpului au cedat. Le-am schimbat, dar intr-un final nu mai folosesc manerele. Si e bine asa...
multam de raspuns, dar fara minere cred ca gasesc si altceva mai mai bun
alte pareri?????????