Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
La bonus se mai adauga si 5 swingere copii mk2.marius.mohan scrie:Se vinde pachet pescuit la crap format din urmatoarele:
-5 lansete Fox Warrior elite folosite 2 sezoane
-5 tuburi pentru lansete
-5 huse individuale Trakker cumparate acum 4 luni
-5 picheti cu burghiu fox
-5 Shimano Big Baitrunner LC cumparate acum 5 luni si care au la activ aprox 7 partide de pescuit
-senzori cu statie baracuda(2 ani)-6 senzori si 2 statii
-1 navomodel de plantat cu 2 acumulatori si telecomanda performanta cu
motor roben cu serpentine de racire
Pret pachet complet 6000 RON.
Pentru cine cumpara tot pachetul se ofera bonus un pas senzor atlas cumparat acum 5 luni si un penar pt riguri baracuda.
Nu se vind pe bucati decat in cazul in care primesc oferte care sa imi convina pt 90% dintre ele.
IA CEI 5000 DE RON DE LA MINE CA NICI NU BANUIESTI CE VINE DIN TOAMNA PE CAPUL NOSTRU IN TZARA ASTA DE RAHAT.O SA APARA CENTRE DE INCHIRIERI CU SCULE DE PESCUIT, CA DE CUMPARAT..........marius.mohan scrie:Am zis ca vreau sa vand tot pachetul.Pentru cei interesati pe bucata preturile le discutam pe privat.Pentru cei care vor sa cumpere tot pachetul relatii la telefon 0724363697,0722656279
..................................NUbcgcraiova scrie:5000 DE RON,FARA SA TE NECAJESC.DOAMNE AJUTA SA LE DAI CU MAI MULT.EU ATAT OFER.5000 DE RON ODATA,5000 DE RON DE DOUA ORI,5000 DE RON DE TREI ORI..............CE ZICI BATI ADJUDECAT?
marius.mohan scrie:..................................NUbcgcraiova scrie:5000 DE RON,FARA SA TE NECAJESC.DOAMNE AJUTA SA LE DAI CU MAI MULT.EU ATAT OFER.5000 DE RON ODATA,5000 DE RON DE DOUA ORI,5000 DE RON DE TREI ORI..............CE ZICI BATI ADJUDECAT?