am o problema, de cind a aparut bannerul cu Moara Vlasiei sponsor oficial al echipei nationale de crap...si aceasta cred ca nu este iesita din comun.
nu vreau in nici un fel ca Domnul Petcu sa inteleaga in vre-un fel ca fac vreo referire tendentioasa la adresa dumnealui Daca nu ar fi fost dansul acest record ca si multe altele care au fost si care vor mai fi , nu ar fi fost posibile.
pentru toate astea multumim
observatia este aceea ca foarte multa lume care nu stie neaaparat ce s-a intamplat anul acesta in finala de la Moara Vlasiei poate intelege ca recordul 1218 kg/3 pescari/4 lansete , apartine "lotului national" adica celor de la Planet.
cred ca nu era o problema sa fie trecute numele noastre, ( Mihai Stanescu-Sorin Rudeanu-Gabi Tomulescu) ale celor care au stabilit acest record...si aceste "cifre pentru istoria crapista" - 1218.
nu vreau sa mai deranjez pe nimeni cu nimic deci considerati postarea asta ca o simpla parere si nu ca o acuzatie la adresa cuiva.
daca se poate modifica in vreun fel pentru pentru ca noi sa nu fim dati la o parte...multumim
daca nu..... tot multumim