Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
De prins ......ai prins ceva?bcgcraiova scrie:Pe vant de misca dealurile la Fantanele,un cyborg mustacios mi-a atins un piculetz carligul.Eu zic ca mi-l indreapta vre-un strungar.Inainte de a-mi sifona carligelul alti 2 crapi fff mari m-au avertizat ca il trimit pe cyborg-crapul baltii si are el grija de lansetele mele.Priviti ce mi-a coafat acul.Meritul ii apartine in mare masura pretenului meu care mi-a suflat un secret sa-i aduc pe cei mari si rai in acele mele.II multumesc.
Asternutul dimineata a fost rosu.Gata nu mai sunt fata mare.Am avut ca nasi pe Vali Vintila si pe Sergiu Nicola.Am primit o scula de 3 kg .fox_1 scrie:De prins ......ai prins ceva?bcgcraiova scrie:Pe vant de misca dealurile la Fantanele,un cyborg mustacios mi-a atins un piculetz carligul.Eu zic ca mi-l indreapta vre-un strungar.Inainte de a-mi sifona carligelul alti 2 crapi fff mari m-au avertizat ca il trimit pe cyborg-crapul baltii si are el grija de lansetele mele.Priviti ce mi-a coafat acul.Meritul ii apartine in mare masura pretenului meu care mi-a suflat un secret sa-i aduc pe cei mari si rai in acele mele.II multumesc.
Sper sa fi rupt blestemul Fantanele(parca ziceai ca-n 39 de ani n-ai prins niciun crap la Fantanele)
la prima partida la care mergifox_1 scrie:Fericit si trist!!![]()
![]()
Felicitari!!!!
Tuica rosie cand o bem?
![]()
![]()
![]()
abia astept sa bem taria extra fina, cu conditia sa o dai la concurs!! te asteptbcgcraiova scrie:Dau 10 sticle de tarie extra fina daca la Concurs se ia captura sub 10 kg.Naditul sistematic-regulat,nu in exces da roade.Lansete lasate la apa in speranta ca pana la urma va intra ceva este iluzie.Eu zic si sustin ca timpul calduros a fost problema,iar de cand sa racit afara s-a schimbat treaba.
doua prezentari si unul scapatnarcis_teodor scrie:abia astept sa bem taria extra fina, cu conditia sa o dai la concurs!! te asteptbcgcraiova scrie:Dau 10 sticle de tarie extra fina daca la Concurs se ia captura sub 10 kg.Naditul sistematic-regulat,nu in exces da roade.Lansete lasate la apa in speranta ca pana la urma va intra ceva este iluzie.Eu zic si sustin ca timpul calduros a fost problema,iar de cand sa racit afara s-a schimbat treaba.![]()
activitatea pe balta in acest sfirsit de saptamina a fost destul de slaba cu toate ca vremea a fost super.sigur presiunea atmosferica a fost de vina(afara ploua iar presiunea era 762mmhg....foarte cuidat)!!astept ceva informatii de la codrut!!