Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
eu zi ca in primul rand helicopter(plumb pierdut pe locul doi),foloseste pop-up intre boabe si pufuleti solubili cu care poti prinde forfacul de plumb ca sa nu se incurce in lansare sau sa-i pui pe ac langa firul de par.vasea scrie:am pescuit pe o balta cu mal gros si vegetatie multa pe fund folosind monturi in-line si plumb pierdut, am lasat forfacul destul de lung 30-35 cm, dar cred ca carligul a fos acoperit de vegetatie[momeala folosita a fost boaba de porumb], si m-am gandit sa abordez situtaia cu spuma flotanta intre boabe, dar nu stiu ce configuraie se potriveste mai bine, plumb pierdut, helicopter, in-line? ajutor
sunt de acord cu tine dar a zis ca este fund cu vegetatie nu cu namolAndrei I scrie: risti ca acul sa fie inghitit de namol odata cu plumbul.
a zis: "am pescuit pe o balta cu mal gros si vegetatie "venom scrie:sunt de acord cu tine dar a zis ca este fund cu vegetatie nu cu namolAndrei I scrie: risti ca acul sa fie inghitit de namol odata cu plumbul.
DA,AI DREPTATE, I-MI CER SCUZE NU AM OBSERVAT.Andrei I scrie:a zis: "am pescuit pe o balta cu mal gros si vegetatie "venom scrie:sunt de acord cu tine dar a zis ca este fund cu vegetatie nu cu namolAndrei I scrie: risti ca acul sa fie inghitit de namol odata cu plumbul.