Opinie despre lanseta + mulineta Daiwa

CEA MAI INTERESANTA SECTIUNE A FORUMULUI - aici pastram topicurile super interesante care au fost arhivate de-a lungul timpului.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

Scrie răspuns
butuc_alexandru
Puncte: 0

Opinie despre lanseta + mulineta Daiwa

Mesaj de butuc_alexandru »

Desii am citit destul de mult pe forum-uri parerei a unor pescarii mai mult sau mai putin experimentatii, despre aceste produse indraznesc sa mai deschid o noua discutiie pentru a ma lamurii si mai mult despre ceea ce intentionez sa fac.
Nu pescuiesc la crap de prea multi anii ..... ca deeeee 26 sunt toti :D , dar usor usor am devenit impatimit al firmei DAIWA si acum as avea ocazia sa incheg un set total daiwa (dupa parerea mea destul de bun).
Dar cum experienta nu este prea mare sper primesc un pic de ajutor prin informatii de la pescarii cu state mult mai vechi de cat alea meale.
Ideea este de a forma un "cuplu" din lanseta DAIWA EMBLEM 3.6 m, 3.5lb, inel de plecare de 50 si mulineta DAIWA INFINITY 5000 XBR......ce parere avetii??? Le pot "cupla" astfel incat sa imi scoata crapii ce sper eu sa ajunga la multe multe kg ?
Separat am avut ocazia sa le testez pe ambele si mi s-au parut super dar niciodata nu le-am avut impreuna si nu stiu cum vor reactiona una la alta (daca se cearta si ma lasa cu ochii in soare cand am nevoie de ele :D )

Va multumesc anticipat tuturor celor care vor dorii sa-mi acorde o parere pretioasa

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA FORUM”