CALIFICARI SABOTATE ?

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

Scrie răspuns
vio

CALIFICARI SABOTATE ?

Mesaj de vio »

E 04.30 AM 04.02.2006 si incep sa cred ca cineva se inpotriveste acestor calificari !
Am vazut emisiunea pe DD TV si sant ......... mut !
E foarte greu de inteles cum aceasta balta (HOBAIA) care ne da atatea sperante , care ne-a dat atatea sadisfactii , pe care califificarile se tin de TREI ANI (inclusiv acesta), speranta celui mai modest pescar care viseaza sa ajunga la mondiale e atat de "braconata" ..... de cine ... , si din ce motive ????

Incerc sa lansez acest topic in atentia celor care vor sa-l sustina pe Domnul DAN PASAT pentru cea ce face pentru carp-fishingul din Romania !

Multumesc !

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Bravo Vio, frumos gest !
Aseara a fost la OTV, la Dan Diaconescu Show, invitat Dan Pasat. A explicat pe intelesul tuturor ce probleme are cu balta datorita primarului PSD Jean Jipa(de altfel un fost braconier local).
In emisiune au intervenit pe rand Maestrul Rosioru si Andrei Vladeanu, care au expus punctul de vedere al pescarilor, sustinandu-l fara echivoc pe Dan Pasat si asigurandu-l de intregul ajutor al pescarilor.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Problema e alta. Dan Pasat a luat o balta cheala, pe care a adus-o unde a adus-o.
Acest excroc de primar rivneste la pestele din balta si-i face fel de fel de sicanii. Ghinionul lui. Dan e beton in contracte asa ca cel putin pina in 2012 nu are ce-i face.
Tot circul iscat este pt. ca D-ul Primar si D-ul Secretar au luat cite 6 luni de pirnaie pt. violare de posesie.
Dan nu a spus aseara ca acest primar i-a oferit bani f. multi pt. asi retrage plingerea. Situatie in care Pasat a replicat sec: Nu-mi trebuie banii tai, vreau sa-ti dai demisia.
Caz in care ciolanul atirna mai greu in balanta si face tot circul pe care il face.
Situatia e incomoda pt. ca imbecilul umbla cu fel de fel de amenintari si asupra lui Dan si a satenilor(care sunt majoritari).
Cert e ca omu' e disperat si nu stie pe unde sa mai atace.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Am uitat. De bracocat nu va faceti probleme ca nu braconeaza nimeni.
Tratamentele aplicate de catre oamenii care pazesc balta sunt f. aspre. :lol:
De altfel si primarul se plingea de violenta pasnicilor. De parca braconierii trebuiesc rugati si sarutati pe frunte sa nu mai fure. :lol:
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Kulcsar Laszlo

Mesaj de Kulcsar Laszlo »

Oare Carlos Sacalul e inca activ in breasla? Ca tare am avea nevoie de el, ar avea de lucru in fiecare judet! :evil: :evil: :twisted:

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Tot sprijinul din partea echipei alcatuite din terente si grasutu.Sintem alaturi de dl Dan, nu lasati braconajul sa strice din nou baltile refacute de alti cu multa munca si suflet depus.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA”