salut.... imi pare rau daca procedezi asa dar nu esti om de cuvant... .... ti-am dat si mail cu adresa de livrare.
inca de joi ti-am spus ca le iau dar mi-ai zis ca nu poti sa le trimiti decat luni.
de sunat nu stiu de ce te-as mai fi sunat din moment ce ti-am dat si adresa de livrare si toate datele
ramasese doar sa le trimeti cand....
sper sa te rezgandestii si sa fii om de cuvant asa cum vorbisem initial
Cu parere de rau, trebuie sa adaug inca un nume pe lista persoanelor care sunt fara cuvant. Dupa cum pute-ti observa inca de acum o saptamana am primit o oferta de vanzare a doua mulinete daiwa infinity 5000 in partea lui CORAX - Domnul Mija Ioan din Cluj-Napoca, cu care, dupa o discutie telefonica de maxim 5 min, am convent la vanzarea lor contra sumei de 1500 ron plus transportul si returul banilor platit de mine.
Pana aici toate bune si fumoase...i-am confirmat acestuia ca le cumpar si dupa ce am primit si de la dansul poze cu mulinetele ( sa vad si eu starea lor ) a ramas sa-i timit adresa de livrare. Seara am purtat o noua discutie in care domnul Mirja mi-a spus ca nu poate sa le trimita in ziua urmatoare, din anumite motive, si ca le va trimite luni ramanand sa-i dau scris adresa de livrare.... Am fost de accord cu aceasta dorinta ramanand sa ne auzim la telefon daca mai intervine ceva. Intre timp i-am trimis si adresa si am asteptat.
Spre marea mea surpriza duminica mi-a scris ca eu nu l-am mai contactat si ca le da in alta parte ( pute-ti vedea mesajul ).
Dupa ce am discutat la telefon a zis ca mi le trimite dar dinou sa mai astept 2 zile ca are probleme....Dupa doua zile m-a sunat sa-mi zica ca nu poate sa-mi trimeata garantia ca mai are altele si ce face el porma fara ea. Am acceptat si problema aceasta cu dorinta de a-mi trimite garantia in copie xerox si astfel am ajuns iar la momentul de a astepta venirea mulinetelor.
Din acest moment ( marti 14.09.2010 ora 11-12 ) nici mulinetele nu sunt trimise, nici nu mi se mai raspunde la telefon sau la mesaje. Concluzia o las la aprecierea fiecaruia.
Ca sa finalizez....fiti atenti la CORAX - Domnul Mija Ioan .... si anuntul ramane de actualitate dorind in continuare sa achizitionez doua mulinete Daiwa Infinity XBR 5000