Harrison !!!

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Dan Badarcea
Puncte: 0

Re: Harrison !!!

Mesaj de Dan Badarcea »

aditza scrie:degeaba dai 10-15 mil daca nu stii ce pot betele... aceste bete au aruncat 160-170 metrii :D si stiu ce zic
singure!le vreau euuuuuuuuu :lol: :lol: :lol:
Ovidius Constanta

aditza

Mesaj de aditza »

in mainile unui tip solid si bine pregatit... arunca :D fac si pariu daca e nevoie :twisted: oricum, betele lui gabi sunt foarte bune si are grija omu de ele. Cine o sa le cumpere o sa vada ca sunt multi care n-au ce face pe aici si arunca doar pastile, restu' care merg pe balta , le testeaza si isi fac o impresie despre ce e vorba, jos palaria... dar ca tot romanul carcotas... ne uitam in curtea vecinului si nu in curtea noastra :oops:

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

@speedy
@shimanobig ......
ia zi-mi de ce atunci care e rationamentul pescarilor care fac upgrade la scule , si trec de la bete low sau medii spre clasa de top?
ai dreptate ca dl crap nu se uita la ce scule ai ........dar sunt destule balti unde trebuie sa-l cauti pe la distante de peste 130 m ......nu?
poti sa ai cea mai buna montura si cele mai bune momeli .......daca nu duci montura la distanta respectiva ca nu te ajuta scula , ce faci?.........
eu n-am bete consacrate , si nici un pescar dat dracului nu sunt ,dar am mai prins si cu ele .........si la porumb si mai ales am prins cand mi-am facut upgrade-ul la bete si am putut sa arunc unde trebuie ...asta a facut si diferenta la marimea crapilor .
si o sa mai dau si cu porumb de acum incolo ..........si e una din momelile la care prind constat , mai ales atunci cand nu mai misca nimic la bile....si sunt o gramada de pescari care nu pleaca fara porumb in traista la pescuit .......cred ca si tu ai , nu?
nu se nasc toti profesori ........mai suntem si pescari praf si pulbere , dar la cat de praf sunt ,mi-ar place niste Harisoane si cred ca si tie

bine mai profesore insa ca sa dai cel putin 130 m cu ele mai tre sa nadesti si unde arunci cu ele sau dam doar cu bobul de fasole si vine jack si il arunca pana in ceruri?
daca tu consideri ca maria sa crapul are o distanta la care sta si aici ma refer la cei 130 m ai tai...pai atunci sa stiu dracului si eu ca de fiecare data cand ies sa rup betele in 14 ca sa arunc acolo ca deh vorba lu speedy:selectia la crapi se face numai dupa 130 m...masurati.
nu spun ca nu sunt bete ok,dar daca ma iei cu selectia crapilor de la cel putin 130 m inseamna ca tu sti ca esti la 130 doar cand iti tiuie vaporasul ca a ajuns sau cand se termina firul pe tambur :lol: :lol: :lol:
hai ca numai scriu nimic deaorece sunt foarte obosit si chiar nu merita plictisul
hai pa
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

carpmaster

Mesaj de carpmaster »

balista , malista , falista ...
si asta e ultimu post pe topic... :lol: :lol: :lol: :lol:
shame is a quality that (unfortunately!) most people dont have...
Bora Burak

B.C.C.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”